• MSW

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Åter från efterkontrollen som gav mig absolut ingenting!
    Tog ca en kvart och hon frågade vad jag tyckte om förlossningen och om det gick bra, om jag fick sova och så, och om vi funderat på preventivmedel. Sa att jag tyckte att det kändes jobbigt att jag var iväg första timmarna, och då frågade hon om det dröjde innan jag fick träffa A, och jag träffade juh honom efter uppvaket, och sen sa hon typ att "man hade juh inte kunnat göra på något annat sätt så det är juh inte mycket att säga".. Fast att jag nästan hade tårar i ögonen när jag sa.. Och i situationen tyckte jag juh också att de gjorde rätt, det är juh hur jag känner nu efteråt som är problemet..
    Hon frågade om jag haft några problem med stygnen och det hade jag inte, antar att det var därför som ingen gynundersökning gjordes heller...?
    Jaja, som sagt, hade lika gärna kunnat skippa detta kändes det som..

  • MSW

    BS: Jag hade hört att man typ fick välja om man ville göra gyn undersökning eller inte av mammagrupp-kompisar, men då borde man väl fått frågan iaf...

  • MSW

    HEJ HEJ!

    Lappis: håller alla tummar!!

    Kängu: Grattis! Kände igen ditt nick..

    Nenne: Vill också ha ett hus att behöva fundera på vad man ska ha för tapeter i och ha för mycket möbler i! *känner mig som dejtingplats reklamen önskar jag hade någon som glömde mina namnsdagar*

    Måste byta bajsblöja nu!

  • MSW

    Ja det förstår jag är super tråkigt då.. Och det låter juh verkligen spännande med asiatiskt julbord... Finns ingen chans du piggnar till tills kvällen?

  • MSW

    Am: Tråkigt, hoppas det går att få ihop ngn annan gång!
    Har förresten fått reda på babybjörn stolens mått nu, den är ett par cm för stor för våra stolar på ena hållet, men vi har tänkt försöka få det att fungera iaf.. Så nu ska den bara inhandlas också..

  • MSW

    Dagens i-landsproblem: Har inget tryck i vattnet!
    Igår och idag spolar de vattenrören i byn för att vattnet ska få bättre kvalitet. Så igår var vi helt utan vatten och jag och A var på luffen hos olika folk för att slippa vara hemma mellan 8-18, på kvällen funkade vattnet som vanligt, och idag spolar de andra halvan av byn dessutom gräver de nästan precis utanför vårt hus, så nått stämmer nog inte riktigt, men det irriterar mig! Tänkte satt igång en tvätt innan, men så blev jag nervös att det inte kommer tillräckligt med vatten.. Så jag sköt det på morgondagen..

  • MSW

    Ore: smidigt att kunna analysera själva..

    När tror ni vi kan förvänta oss höra från Lappis? Är så nyfiken på hur det går/har gått!!

  • MSW

    Bs: just det ja! det var idag! Vad skönt med svar äntligen! Vi har en gi bok som är ganska hyffsad av Ola Lauritzson, kommer inte ihåg vad den heter bara.. Vi använder den inte.. Kanske intresserad?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!