• viktualia

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Som tur är så går det att fixa med vardagsrummet i etapper OCH använda rummet samtidigt!

    men det blir varken gratis eller smidigt...

  • viktualia

    meeeen! det bygger ju på att det finns bilder... och det gör det alltså inte i nån större utsträckning än..

    du får helt enkelt komma HIIIIIIIIIIIIIIT!

    Välkommen till min håla och mitt lilla träslott!

  • viktualia

    mattan är utrullad, uppfarten är skottad och jag är laddad...

    meeeeeen...... vad PÅ du är... jag ska tänka på saken... hmmmmmmmmm latmasken Vickan vet inte om hon ids... hm...

    nu ska jag i alla fall stänga av datorn och sova rätt tidigt(inte riktigt än men nästan). mitt galna liv tar ut sin rätt och jag måste försöka sova ikapp...

    *godnattkramar*Sleeping 3Hug 2

  • viktualia

    EA - min kära make är sanslöst händig och handlingskraftig PLUS är hemma vid 16.30 snåret varje dag = alltså händer det en himla massa utan att jag är inblandad. Nu har vi just monterat fönsterbräden i köket och sovrummet - efter att ha gett upp hoppet om snygga svarta fönsterbräden i sten... kompromissen blev vitmålad MDF.. blek variant... men men.. knäppisen på Beijers verkar ha låg provision på fönsterbänkar eftersom hon glömt det 10 ggr om sen i somras. (Och nej, i vår trista håla finns inte så många alternativ)...

    Här har inte nån tant synts till heller.. men det har inte hunnit bli spännande än...

  • viktualia

    EA - innan jag plussade i somras.. hm.. det var mitt i semestern och jag var allmänt "ur vardagsgängorna" - dvs sov mer än vanligt, drack mer alkohol än vanligt och så var det värmebölja ute... alltså är det svårt att veta vad som var vad då. Och jag hade nog inte några tydliga gravsymptom då.. minns nån skum mensvärkliknande värk men annars vet jag inte om det var så mycket spännande som hände.

    Och missfallet kom väldigt pang på också.. det bara började droppa när jag var på dass och sen slog värk och allt till med en sanslös kraft.

    Och just nu känner jag inte ett dugg - inget som går att tolka som det ena eller andra i alla fall. Och testa.. näee inte förrän nästa vecka tror jag... vi får väl se.. Ska passera minst dag 29 i alla fall och det sker *räkna räkna* på fredag och då är jag på tjänsteresa så då lär det inte bli.

  • viktualia

    EA... men vid dag 31 börjar det bli spännande jöööööö

    Själv grubblar jag som attan över om jag kommer bli besviken eller inte om tanten dyker upp... Jag är ju trådmästare i ambivalens inför bebisfabriksprojekt... det blir spännande att se..

  • viktualia

    EA&MJ skrev 2008-11-23 20:33:29 följande:


    Vad är det som du är osäker på egentligen?? Eller är det bara allmänt nojj . Ibland kan hela barnverkstan kännas skrämmande och osäker...Jag kan vara din kompanjon i nojjning
    Hela projektet. Det finns inget rationellt som talar mot barnalstring (är gift med Prinsen, både han och jag har fasta jobb som vi trivs med,ordnad ekonomi, villa,volvo och åldern inne...). Bara mitt enorma nojjande.. "kanske nån gång sen" är ju en rätt dålig idé eftersom jag fyller 32 nästa gång. OCH det verkar INTE ändra sig över tiden. Detta nojjande har varit konstant under alldeles för lång tid.

    Alltså gör jag som jag brukar - inser att när jag väl fastnat i en tröttsam vinkelvolt som inte leder framåt - så får jag helt enkelt skippa mina osmidiga tankar/känslor och bara kasta mig utför.

    Den här hösten har jag lyckats hålla mig undan sex under mina,troligen, fertila dagar. Ända tills för en dryg vecka sedan när vi fick fart på gosandet på dag 16 efter senaste mensen. Och nu lär det alltså visa sig vad som händer. (när jag plussade i somras hade vi haft sex på dag 13)

    OM det skulle ha tagit den här gången så finns det framförallt en sak att fnissa åt - det tog sig i så fall under en eldig akt i mina föräldrars gästrum... fniss fniss
  • viktualia

    EA - helt riktigt. Maken är INTE nån stjärna på att prata känslor och det går länge mellan gångerna jag försöker. Och nojjar/funderar gör jag i princip här i tråden plus i kackel med utvalda vänner.

  • viktualia

    EA - om jag skulle dyka upp i något sammanhang där alkohol var med i bilden och jag inte skulle dricka, tjaaaa då fick jag nog ha en sanslöst god förklaring på lager för att inte bli misstänkt...

    ...men suputen Vickan har aldrig testat något sådant (avhålla sig från sprit alltså) och därför har ingen behövt grubbla.. (självklart var jag nykter de där veckorna i somras när jag visste att jag var gravid men då befann jag mig mestadels utomlands på semester med maken).

    Annars tror jag att folk har gett upp hoppet om mig.. det tjatades värre för några år sedan och sedan i samband med att vi gifte oss hösten 2006.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!