Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsfruar- Del 6

    Hej tjejer!

    Barba: säger som AyBee - tycker Astriden har visat precis vad vi nu ska hitta på... Hon har ju lyckats locka över både mig och Amor, så det är bara för er andra att hänga på!

    Jag mår bra, magen växer och växer. Är redan i v 32, och kommer precis från barnmorskan nu. Så mysigt att lyssna på hjärtat. Hon klämmer och känner på magen, och så tar hon mina händer och jag får känna hur huvudet ligger. En väldigt häftig känsla, man känner att det verkligen är en liten människa därinne. Längtar verkligen, samtidigt som vi vill att den ska stanna därinne tiden ut...

    Astriden - Han är helt otroligt söt! Hoppas att ni har det bra!

    Härligt med behandligen, Grund! Och tråkigt att du behöver glasögon. Har svårt att råda i det där, men det är ju mycket pengar det handlar om. Men om du ska ha dem hela tiden, tycker jag att du ska köpa ett par som du verkligen trivs med.

    Hoppas verkligen att A blir bättre, AyBee! Måste vara frustrerande när ens barn är dåligt och man inte kan göra något för att hjälpa.

    Hoppas ni alla får en riktigt bra dag!

  • 31 maj 2008

    Hej tjejer!

    Först vill jag bara säga att jag verkligen inte menade att trampa på någon, det var skrivet mest som ett skämt!

    AyBee - era bilder är helt fantastiska! Gör att jag längtar tillbaks till vår dag!

    Grattis till nya lönen, Barba! Så härligt med retroaktivt också! Sitter inte alls illa nu till inflytt i huset och allt.

    Lussefika låter så mysigt, men vi kan inte vara med... Tillträde den 15:e, så vi är här uppe då.

    Kram till er alla!

  • 31 maj 2008

    Grattis Amor på födelsedagen! Hoppas du har en riktigt härlig kväll och blir ordentligt ompysslad!

    Ooo, en Kitchen Aid är det klart att du ska köpa, Barba! Är så nöjd med vår!

    Hur gick det på bowlingen, Grund? Du vann väl?! Jobbigt med glasögonen, men det var ju bra med 1000 kr avdrag. Tror du blir skitsnygg i dem!

    Nu har jag varit på första föräldragruppsmötet. Förlossningen var det som diskuterades, och vi fick se en film. Så nu är jag livrädd... Astriden - fattar inte hur man ska ta sig igenom det hela...

    Långse - vad skönt att farmor är på bättringsvägen, men jobbigt att du är dålig! Mysa ner dig i soffan så tillfrisknar du fortare!

    Kram!

  • 31 maj 2008

    God morgon tjejer!

    Pigg som en mört (- eller lärka?) imorse. Somnade innan kl 21 igår, så jag vaknade kl 5 av mig själv. Sjukt skönt, var på jobbet kl 6:15...

    Hoppas alla får en riktigt bra onsdag!

  • 31 maj 2008

    Ooo, långa jobbiga förlossningar verkar vara vanliga... *försöker bearbeta mig själv*

  • 31 maj 2008

    Astriden - som jag skrev i bloggen: han är helt underbar!

    Nu har jag haft bokslutsgenomgång, skönt! Nu blir det lite lugnare igen. Kom just på idén att åka till Göteborg ikväll, och jobbar därifrån imorgon. Skönt att få en dag till att kramas.

  • 31 maj 2008

    Hej tjejer!

    Astriden - det låter ju hur mysigt som helst! Vad skönt att allt fungerar så bra för er. Längtar verkligen!

    Jobbar hemifrån Gbg idag, så skönt. Har just lunchdejtat med mina gamla kollegor. Hade gärna kommit ut till er och bebismyst, Astriden, men bilen är kvar i Örebro, så det blir lite jobbigt.

    Roligt att namnet är klart nu, AyBee! Kan tänka mig att man säger/skriver fel några gånger innan man lär sig.

  • 31 maj 2008

    God morgon tjejer!

    Lite stört... att vakna kl 05:58 en lördagmorgon, pigg och glad. M var inte alls lika sugen på att kliva upp ur sängen, så nu sitter jag i köket med en stor kopp te som sällskap Tänkte bläddra i Allt i hemmets julspecial och mysa på morgonen, senare ska vi åka till Lysekil och Smögen.

    Haha, AyBee, det är nog ett i-landsproblem!

    MrsD - mums! Blev det lika gott som det låter?

    Långserud - inga tips har jag tyvärr.

    Trevlig helg till er alla!

  • 31 maj 2008

    Goddagens!

    Åter på jobbet efter en tidig tågresa från Gbg. Alltid skönt att få hela söndagen också, så går man inte bara och väntar på att man ska åka. Helgen i Lysekil-Smögen var mycket bra, lugn och skön, och trevlig lördagskväll med middag, drinkar och sällskapsspel.

    Å, Amor, vad mysigt! Jag kände bebisen för första gången i vecka 17, och det var som små nervryckningar och pickningar inifrån. Så härligt!

    har ni kommit i ordning ordentligt nu, Grund? Härligt inför jul att vara hemmastadda i nya lägenheten.

    Astriden - hur går det på dagarna för er? Vad gör ni när ni är hemma? Är M hemma också, eller är pappadagarna slut?
    Tycker förresten att det är helt ok med hormonerna som gör att jag vaknar tidigt på morgnarna. Älskar att vara uppe tidigt och ändå känna mig utvilad.

    Skönt med pillret, Barba! Och tummen upp för trevliga läkare! Kommer du att få det pillret utskrivet så att du alltid har det hemma nu inför ev framtida "attacker"?

    Hoppas ni alla får en bra start på veckan!

  • 31 maj 2008

    Godmorgon tjejer!

    Ja, Amor - precis som AyBee säger har du den bästa tiden framför dig. Det är först nu som jag börjar känna mig tung, innan har det varit superbra, och roligt när det syns mer och mer att man är gravid.

    Kram på er!

Svar på tråden Underbara Göteborgsfruar- Del 6