Inlägg från: SweetSun |Visa alla inlägg
  • SweetSun

    Den Borgerliga Tråden

    åh tackar skruttgumma! ja den är ljuvlig! Ska köra en underkjol till den också!

    den är köpt på www.vivienofholloway.com

    De gör helt makalösa klänningar i alla möjliga mönster!

  • SweetSun

    Skruttgumma; Ja de är jätteveckra! Jag ska köpa en underkjol också, tror det blir jättefint då! Om inte annat får jag ha den till nån av mina andra klänningar!

  • SweetSun

    nej inte därifrån, men andra 50's modeller =P Sen har man ju nån kjol också, som skulle kunna vara fin att ha en riktig underkjol till! När jag får råd längre fram, ska jag köpa mig en mönstrad därifrån!

  • SweetSun

    välkommen hit emmli76!

    Jo passformet på viviens klänningar är till för dem med lite större byst har jag märkt Min var jätestor över bysten.
    Men det finns måttabell på deras sida så det är bara att mäta dig och kolla in vad som står där!

  • SweetSun

    emmli76; underbart att kunna testa dem live!

    Hur har ni tänkt med inbjudningarna, ska ni skriva att det är en borgerlig ceremoni, eller nämner ni det inte?

    Många har förutfattade meningar om borgerligt, de kanske inte tycker att de behöver klä upp sig nåt speciellt, eller tror att det blir en snabbt avklarad vigsel, o.s.v

  • SweetSun

    mysifer; det har du rätt i
    När man har ett tema så är väl det som väcker mest uppmärksamhet.

    Men de jag nämnt för att det är borgerligt har de höjt ett ögonbryn och undrat liksom "jaha!" Men det är väl inte så vanligt än med lite större borgerliga ceremonier, iaf inte i mina kretsar. Jag själv har aldrig varit på ett borgerligt bröllop.

  • SweetSun

    jo det är ju så jag känner med..

    Vi gör på detta viset för att det känns bäst för oss, och få det på vårt personliga vis.

    Men man funderar ju lite endå vad folk tänker om de är beredda på en viss ceremoni, och får nåt helt annat.

    Fast jag tror iofs bara att det kan bli en positiv överraskning, förutom för de äldre möjligtvis.

    Jag var på en väns bröllop nu i sommar,de hade kyrkligt, och jag kände ännu mer "tack för att vi valt borgerligt..". För jag klarar verkligen inte att stå och prata om nåt jag inte tror på och hela konceptet känns så överdrivet.

  • SweetSun

    tx2; du har helt rätt! Jag fick bara en stunds fundering kring det.. och ni har nog rätt ni som sagt att det faktiskt inte spelar nån roll.

  • SweetSun

    emmli76; JAg har tänkt att man skriver bara en vanlig inbjudan, tror de flesta har koll på att det är borgerligt, förutom en del av sambons vänner. Men vet att det säkert finns en hel del tankar från gästerna om man skóm föräväntas av arrangemanget.

    Sen har jag velat mellan att ha ett längre infoblad i inbjudan eller ha en hemsida med viktig info på... det får jag fundera vidare på. Känns inte som att hemsida är så befogat när man inte är så många. Men blir samtidigt dyrt med massa extra info i inbjudan.

    Ang känning, så tycker jag att man ska ha riktig brudklänning om man känner för det, och sen beror det kanske på vart man är, hur länge man ska ha den (om det är värt det) eller om man vill satsa på nåt enklare.
    Min mamma tycker inte ens jag ska köpa underkjol till min 50's klänning, för att det ska se så enkelt ut som möjligt, efter som det är borgerligt.. så man har redan märkt av folks attityder..

Svar på tråden Den Borgerliga Tråden