Inlägg från: ClaraH |Visa alla inlägg
  • ClaraH

    Den Borgerliga Tråden

    Jag undrar hur ni som tänker vara utomhus löser musikfrågan. Och vad tänker ni ha för ingångsmusik? Ska ni ha någon utgångsmusik och sedan gå därifrån eller stannar ni på plats när det hela är klart och tar emot gratulationer?

    Det känns att man behöver tänka till så att detta faller sig naturligt. I kyrkan löser det sig ju av sig själv.

  • ClaraH
    SweetSun skrev 2008-11-12 16:22:04 följande:
    vi ska ju vara i ett halvt valv eller vad man kan kalla det och vi kommer att gå in med musik, och senadn ut med musik, för vi kan gå ut från valvet och till den damm som ligger brevid, där står vi sen när alla kommer efter och skålar!Så vi är eg. inte riktigt utomhus.men jag tänker att man kan ju gå in till musik, och när vigseln är klar, så kan det ju spelas en låt och när den är klar så kan man bara vända sig till gästerna och de kan köra ett "hurra för brudparet" eller nåt.
    J amen det skulle ju kuna vara något, att man står frånvänd under cermonin och vänder sig när allt är klart. Fast i kyrkan brukar man ju vända sig om när sista psalmen är klar har jag för mig och sedan står man "i blickfånget" t.ex. under ett solo och sedan går man ut när utgångsmusiken börjar. Då brukar det ju vara läge att fotografera t.ex. Måste nog fundera lite till...
Svar på tråden Den Borgerliga Tråden