Inlägg från: zeddy |Visa alla inlägg
  • zeddy

    Den Borgerliga Tråden

    Vi ska också gifta oss borgerligt, 13/6-09.
    Vid fint väder kommer vi att vigas på klippor vid Stendörren utanför Nyköping (ett naturreservat vid skärgården)
    Har inte kommit så långt än med musik, håller fortfarande på att försöka hitta fina låtar :D
    Men vi har väl tänkt att en ska spela gitarr och sjunga samt en till solist. De ska sjunga och spela vid in- och utgång samt 2 eller 3 låtar emellan Eventuellt blir det någon diktläsning också.

    Jag älskar aukustisk gitarr och de 2 som jag hoppas på ska sjunga sjunger så vackert! Jag undrar bara om musiken försvinner ut till havs? Jag menar att det är ganska blåsigt osv, jaja de får ta i helt enkelt :D

  • zeddy

    Jag glömde.. Vi kommer att ha middag/fest i en lokal inne i Nyköping centrum.. Nära till allt, framför allt så har vi gångavstånd

  • zeddy

    När vi berättade för mina föräldrar fick vi svaret " oj va roligt, men ska ni inte vara i kyrkan?"
    Min mamma är hyfsat troende och tycker att man ska följa tradition, jag anser att om vi inte är troende så känns det helt fel att ta emot välsingnelse från han ovan. DET skulle inte kännas på riktigt för mig!
    Mamma flikar in med kommentarer här och var, men jag förklarar bara lugnt hur vi resonerar. Jag är övertygad om att vi komemr att ha ett lika fint om inte finare bröllop än i kyrkan. Just för att vi inte är troende så kan det inte kännas fint för mig i kyrkan.
    Jag hoppas att jag inte trampade på några tår nu.. Jag bara skriver vad jag känner

  • zeddy

    Vi kommer att vara ute och ska ha en rad längst fram med stolar/bänkar för våra föräldrar och äldre! Funkar nog jättebra tror jag!

Svar på tråden Den Borgerliga Tråden