Inlägg från: SaraPayam |Visa alla inlägg
  • SaraPayam

    Den Borgerliga Tråden

    Vi ska med gifta oss borgligt, vi kommer att gifta oss & ha festen & brunch dagen efter på Bjertorpslott :)Vi kommer att ha ett band som spelar under vigsel & festen :) Sen kommer vi även ha vissa persiska traditioner eftersom min m2b är ifrån Iran :)

  • SaraPayam

    I våra familjer har vi bara fått positiva reaktioner, borglig vigsel har ju exakt samma värde som ett kyrkligt bröllop nim min familj. Sen tror jag att de hade reagerat annorlunda om man bara hade vigt sig utan att låta dom vara med. Men vårt bröllop kommer ju bli som vilket annat bröllop som helst, ända skillnaden är att det inte är i kyrkan & att man enas inför gud... ;)

  • SaraPayam
    SweetSun skrev 2008-10-22 16:28:53 följande:
    Ok, låter som det mottagits bra många äldre förknippar ju borgerligt med en snabb vigsel i rådhuset, men tycker att det låter som att de flesta faktiskt vill ha det mer personligt idag.Hur har ni planerat upplägget? Vore skoj att få lite tips!
    Vi kommer att ha vigseln utomhus (om vädret tillåter), Det kommer att spelas 3 eller4 låtar & sen kommer det att läsas en dikt :)

    Hur kommer ni göra ska ni själva skriva det ni vill att vigselförrättaren ska säga eller ska ni ta varianten som de har?
Svar på tråden Den Borgerliga Tråden