• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    någon dag borde funka. Vi ses på fredag så kan vi kolla upp lämplig dag o tid då?

  • Tx2

    Med tanke på vad jag har köpt till mig själv i julklapp (diamantörhängen) för T så får jag köpa hans forerunner405 (klocka). Plus fixa hans adventkalender (vi kör varannan dag),
    lite småmysigt. Hoppas att det blir riktig gran i år, nu har vi i alla fall utrymmet för det. Hm, kanske kan ha en julfika hos mig.

    Mailade oxå din smed, baver. Han var klart billigare än nordstan (och nästan inom budget). Skall försöka kolla wranges på fredag för att höra vad den kostar där. När åker vi dit artist för att fixa ringarna?

    Artist: Inte hunnit fundera på klänningen, men har bokat in tid i kalendern att skissa på den på lördag. Får se hur det går..

  • Tx2

    Sweetsun: Vad tyckte ni om honom?

    Nästan alltid bott i Göteborg. Flyttade från gbg för ett år sedan så nu bor jag tre mil norr om. Men vänner o jobb är i gbg.

  • Tx2

    vf= vigselförrättare. Jag och sweetsun gifter oss borgligt på bohus fästning.

  • Tx2

    Sweetsun: Då har ni bokat honom.

    MissMijah: Tidigare har iaf lagerhouse o åhlens haft. Blomster o djuraffärer kan oxå ha.

  • Tx2

    Artist kan få knuffa upp mig för kullen om jag startar på olskorkstorget för att inte störa baver i hackandet

  • Tx2

    Hm, vi spårade kanske ut lite...

    Hur funkar det med ris/såpbubblor/rosblad etc? Skall man förbereda för att gästarna kanske vill önska lycka o välgång och inte tänker på att ta med sig utan förväntar sig att vi har? Jag tippar på att ris är det vanligaste att ta med, men det får vi inte kasta på vigselplatsen (dem tror att det inte är bra för fåglarna, vilket det väl numera är klarlagt att det inte är men men). Hade kanske tyckt att det var fint m bubblor el rosenblad men det kanske är dumt att bekosta det när det egentligen ligger på gästerna att ta med. Lite kluven. Hur gör ni?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3