• Linn74

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Jag har nog ramlat ner i nån sorts planeringsdepression, inget känns kul just nu. Det känns som om all planering som är kvar är oöverstigliga saker och det liksom hänger över mig hela tiden.

    Har ni också haft svackor??

  • Linn74

    Just ja, dukningen...
    Du vet möjligtvis ingen sida där man kan få inspiration??


    SweetSun skrev 2008-10-16 11:02:14 följande:
    ja det är lite sådär mellanperiod nu, vissa saker känns för tidigt att göra och det andra är redan bokat..Men jag har suttit och spånat på dukningen och hur det ska se ut. har fått lite ideer nu på bordsplaceringsskyltar och så. kändes skoj att ha nån liten sån smådetalj klar i skallen iaf.
  • Linn74

    Visst hinner man planera ett bröllop på 5 månader! Jag har bara hållt på sen i våras och är nästan klar.

    Det som jag kan tänka mig som skulle kunna bli knepigt är isåfall att få tag i lokal, präst/vigselförrättare och fotograf om man valt ett "populärt" datum.

    Vi har valt att anlita en yrkesfotograf, det kommer ju bli våra viktigaste, dyrbaraste bilder. Dessutom känner vi bara 2 fotografer och de är båda bjudna som gäster, vill ogärna be dem "jobba" då. Vi kommer däremot att skriva i festprogrammet att gästerna gärna får fotografera under dagen/kvällen - om vi får kopior på allt...


    hummle skrev 2008-10-16 18:34:13 följande:
    Halloj!Ja precis när jag hittat förra tråden så va d dax o starta ny, MEN nu e jag här jag m Eftersom vi "kom på" datum o så väldigt sent så e typ allt nytt för oss o MKT att planera. gifter oss om dryga 5 månader o har planerat i 2 veckor men hunnit en hel del. mkt e ju oxå att planera i huvudet oxå...just nu sitter jag o filar på inbjudningarna o sådär samt dekorationer överlag. brudbuketten hänger m där på ett hörn o sen så e d ju d här m fotograf o sådär.hur resonerar ni tjejer?en yrkesfotograf dagen till ära lr en hobbyfotograf?nån som bestämt/vet något bra ställe som gör brudklädseln?
  • Linn74

    Usch då, influensa så tidigt på säsongen??! Hoppas att du mår bättre nu då!


    skille skrev 2008-10-17 12:30:23 följande:
    Daniella: jeg har fatt influensa.... har ligget ret ut hele uken, og formen er drit. neste uke er jeg opptatt hele uken..
  • Linn74

    Shit, den lilla detaljen hade jag missat... Jag ska ju inte ha någon avancerad bindning så det kanske inte är så petnoga med att det ska vara GBG's bästa

    Har ni koll på florister?

    J D skrev 2008-10-17 14:44:15 följande:


    Ja, det känns grymt skönt! Hoppas att ni blir nöjd med Peter nu när ni fått trixa så! Är det ngn som har koll på hur långt innan man bör boka florist här i Gbg?
  • Linn74

    Mycket vacker klänning! Och trendriktig just nu, det är fint med puffar och veck (till en viss gräns) och bandet under bysten gör ju att den dessutom blir väldigt elegant!!


    Danielaa skrev 2008-10-17 14:41:30 följande:
    Skille: Men stackare! Inge kul å ligga sjuk...! Tx2: Jaa, behöver massa inspiration till korten, samma färgger som innan, rosa, vitt å grönt me lite silverinslag... Gärna rosa "stomme" på korten tror jag vi vill ha iaf... Några idéer? Klänningen jag hittat nu e ÄNNU en Maggie-klänning, helt kär i dom som ni kanske märkt... Denna modellen heter "Brittanya". På bilden på Maggiesottero.com e den rosa.. men har sett den vit oxå å då e den UNDERBAR! Jättekul om du vill följa me ut å kika! har du bestämt dig än eller hur går de för dig?JD: Skönt att ni hittat en fotograf som känns bra för er!
  • Linn74

    Tack, då sjönk pulsen genast litegrann


    artist skrev 2008-10-17 14:55:56 följande:
    Jag kollade med olskroken interflora (som jag tycker är bäst i stan) och de sa att jag skulle komma tillbaka typ en månad innan det var dags.
  • Linn74

    Skille: Hur gick det med "någonstans att bo" som du skrev om i den gamla tråden igår??

  • Linn74

    Välkomna hit!


    jojoånick09 skrev 2008-10-17 13:11:06 följande:
    gifter oss september i lycke k:a i kungälv...såg eran tråd o hakar på...
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3