Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 15

    Va roligt det hade varit om vi var här allihop samtidigt och pratade i mun på varandra som vi gjorde för ett par år sen
    Ska vi bestämma en date här nästa fredag kl 18?

  • äntligen på väg

    Hmpf! Har varit inne på FL nu. Har bara två trådar som jag följer någorlunda där. En för dem som hållt på i ivf-träsket i en evighet och en för dem som går på kliniken där jag ska göra nästa försök.
    Jag och maken var där första gången i onsdags för att prata med läkaren och BM och lägga upp en behandlingsplan. Det kändes otroligt bra och de var pålästa, tydliga och mycket proffesionella och trevliga. Miljön var fantastiskt trevlig jämfört med hur det var på SU. (Inte så konstigt kanske när det är en privat klinik ).
    Och nu läser jag på FL om hur en tjej är extremt missnöjd med kliniken och just den läkaren som jag träffat. Enligt henne är de kassa på precis allt och det är ett under att de någonsin lyckats få någon att bli gravid. Så j*kla tråkigt när man går in och sprider ut sån sk*t bland personer som är så fullkomligt beroende av sin tilltro till just den kliniken och den läkaren. Nån är överlycklig för att just ha fått ett embryo tillbaka och så kommer nån med ett sånt inlägg .
    Själv litar jag fortfarande fullkomligt på både läkaren och kliniken och är övertygad om att ifall min kropp nånsin kommer att lyckas producera ett barn så kommer det vara tack vare dem.

  • äntligen på väg

    Nu ska jag och maken åka och spela badminton. Tjohooo!

  • äntligen på väg

    Hemma igen. Jag förlorade vartenda set. Men det gör inget för jag har tagit mig ett glas vin Hi, hi.

  • äntligen på väg

    Å va roligt MC Härligt med flyt i livet igen

    Ja vi får väl se om vi syns här på fredag. Sladdar väl runt här med lite bubbel och choklad vid 18-19 snåret och är ingen här så drar jag vidare till en annan fest

  • äntligen på väg

    Janos: Vi kör igång med nästa behandling vid månadsskiftet. Ingen nässpray för att försätta kroppen i klimakterie den här gången. (BM sa till maken att han därmed skulle slippa mina humörsvängningar den här gången. HA, tror hon ja!). Så istället ska jag gå på sprutorna direkt och massproducera ägg. Sen efter några dagar lägger man till en spruta till för att äggen inte ska lossna, samtidigt som man fortsätter med massproduktionen. Och efter ytterligare några dagar tar man en spruta för att de SKA lossna. Fullständigt naturligt och trivsamt för kroppen .
    Fördelen är iaf att alltsammans är klart på mindre än tre veckor.

  • äntligen på väg

    Nån som har lite uppmuntrande ord till en mycket instabil ÄPV?

    Har varit nere i botten och vänt och nu ligger jag på kanten kan man väl säga och är helt livrädd för att falla ner igen. Har förvisso läst tillräckligt mycket populärpsykologi för att inse att rädslan för att bli deprimerad gärna leder en just dit.
    Maken är på fotbollsfest ikväll och jag blev nästan panikslagen när jag insåg hur många timmar jag skulle bli tvungen att utstå med mig själv som enda sällskap.
    Men nu har jag tagit mig i kragen och sagt "hej fru ångest" (nej, inte högt ) och sen får hon väl sitta där och jag tänker inte ge henne någon vidare uppmärksamhet så tröttnar hon väl till slut och ger sig av.

    Skulle ju ha kunnat ringa en kompis och umgåtts lite, men det blir så krångligt när jag bor så långt bort och dessutom ska ut och hämta maken mitt i natten. Blir för mycket körande fram och tillbaka och lär inte göra min huvudvärk bättre.

    Återigen är jag enormt tacksam över att ni finns här som ett sällskap, även om ni inte är här just nu. Kram på er!

    Så nu var det färdiggnällt för ikväll

  • äntligen på väg

    Har f.ö hyrt Sex And The City som jag ska kolla på sen. Får ju passa på när maken är borta för han var inte så glad i att se den. Och så ska jag äta lite grillade kycklingvingar med sallad och till efterrätt blir det hallon och blåbär värmda i ugn tillsammans med vit choklad så det ska nog ordna sig till en trevlig kväll ändå

Svar på tråden Äntligen fredag del 15