Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!
anne på grönkulla skrev 2008-12-09 10:29:26 följande:
anne på grönkulla skrev 2008-12-09 10:29:26 följande:
anne på grönkulla skrev 2008-12-09 11:17:06 följande:
Jag är inte alls resvan! Tidsplanering och bokningar förlitar jag på grabben. Det är nog bäst för annars kan jag strula till det.
Hur är hotellen där? Lite onödigt att bo lyxig hotell som 4-5 stjärnig men inte alltför budget.
Jag är liite kräsen när det gäller hotell, vet inte var det kommer ifrån med tanke på att jag nästan bara bodde hos bekanta när jag reste.
Superbra länk! Tack för det o allt annat om resan. Hoppas det blir av nu.
Kollade på de hotell som ingår i charterresor. Oj, behövs det verkligen tre! bassänger när man har stranden precis utanför? Vet du det Annte,rur varmt är det i vattnet typ i dec-jan?
En matfråga: Jag har köpt krusbär med rom sylt som present. Tycker det är lite mesigt med bara en burksylt. Vill gärna ha lite kex eller ngt passande tillbehör Vad ska jag ha då? Kan ni tipsa om ngt gott som jag kan köpa till eller skorpa som jag kan bara själv.
Idag har jag jobbat min första dag på posten. Det är som en verkstad a la tomteland. Kul att få jobba lite grann. Imorrn ska jag tillbaka till den förskola jag vikarierade förra månaden. Kul! Till helgen ska vi tappa upp glögg. Spännande!
man kan ha den sylten ti allllt. *imiterar säljaren*
Skorpor har jag tänkt göra helgen innan jul. Ska besöka Olivoljan imorrn först. Dem har olivolja,balsamvinäger och småplock som man kan ha till.
Stor plus för dem är dem små dippskålar med olika saker som man får smaka innan man köper. Jättesmart!
Snöö!?!?! va e det? Här kommer ngt fjuttigt som smälter så fort det når marken. *fnyyys*
Åhh... Jag spyr på stora släkter och "enkelriktade personer", typer som bara har sitt sätt och inte Missförstånd är bara förnamnet. Försöker man förklara så kallas det för bortförklaringar. Det finns baaaraaa en sida av saken, allt annat är "skit". Man står där vet inte om man ska göra sig besväret att förklara eller inte.... *suuuck*
Jag har spytt galla över liknande problem förut i tråden. Tyvärr har det inte skett ngt evolutionära förändringar. Snarare har det gått två steg fram och ett steg bak. *snott från granntråden *
Det känns som så. Tack o lov delar dem övriga (som vet om problemt) mitt tankesätt och förstår situationen. Tyvärr kan dem inte göra så mkt,hur lätt är det att "lägga sig i" andras problem.
hello girls!
Jag brukar kolla i tråden men eftersom ingen skriver så är det ensamt om det är bara jag som skriver. Har gått o blivit sjuk veckan innan jul. Hade 38,5 igår,jag som har normal temp 36,xx Idag var jag hemma från jobbet. kan ju inte jobba med 38graders feber!! Sen har jag ju imorrn och mån att jobba. yippie.. not!
Idag byggde vi pepparkakshus. *myys* Den är så ful att den är charmig. Lågt hus med gigantiska takplattor med sned skorsten. Med fönster - utan dörr! Utanför står en gigantisk vaktkanin. Samtidigt har vi gjort polkabräck. mumsigt! imorrn ska vi göra en massa marmelad som jag ska ge i julklapp.
åh, varför glömde jag fråga dig vickan, min matguru. Jag ska desinficiera burkar som jag ska ha sylt i men .... är inte hundra på hur.
Ska gummiringarna in i ugnen tillsammans med burkarna eller behöver dem inte alls värmas? Dem kommer ju inte i kontakt med sylten... Eller ska jag koka dem i vatten.
Tänker att den skulle smälta i ugnen...
ok,takc vickan! En till fråga Jag har köpt färsk(?) vaniljstång och skrapat ut fröna. jag tror det geggan/sektretet är fröna. har du nån smart ie vad jag ska göra med fröna, synd att kasta det...
ok,takc vickan! En till fråga Jag har köpt färsk(?) vaniljstång och skrapat ut fröna. jag tror det geggan/sektretet är fröna. har du nån smart ie vad jag ska göra med fröna, synd att kasta det...
är du fortfaranade hemma vickan? tur för mig! Jag håller på och kokar marmelad,för första gången! Tycker det ser lite "vattnig" ut, men det kanske ska va så... har du några kloka ord detta? *springer tillbaka spisen*