• Sobeit

    Uppsalabrudar 2009

    Igår bokade jag en tårtställning på Ica Maxi och det är därifrån osm vi kommer att beställa vår bröllopstårta. Nu återstår valet om vi ska ha vita prinsesstårtor eller vita chokladtårtor.

    Första inbjudningskortet är oxå klart så nu har jag en dummie att gå efter. Har t o m köpt en egen skär och bigningsmaskin för att få till det. Collection hör i Uppsala har nu nedsatt pris på sina maskiner så passa på om ni vill ha en. Annars kan man alltid hyra en av deras för 30 :- för 4 dagar.

  • Sobeit

    ung blivande brud:
    Man blir väl aldrig äldre än man känner sig?

    Själv är jag snart 33 år fyllda. varit tillsammans med min m2b i 11 år när det blir bröllop och har 3 underbara flickor tillsammans. Känner mig inte en dag äldre än 20.

  • Sobeit

    I söndags var den sista dagen på min diet och jag firade med att ta på mig brudklänningen en gång till bara för att se hur den sitter nu. Oj, vad lycklig jag blev. Jag känner att jag definitivt är på rätt väg och klänningen börjar faktiskt sitta löst i midjan nu. Jag kan berätta att jag gick ner exakt 5 kg på dieten!

    Så nu är det 1 månad med vanlg mat och sedan är det GI som gäller.

    Igia och Greta 1980: Hur går det för er tjejer? Nu har ni kommit halvvägs. Håller tummarna för er! *kram*

  • Sobeit

    Nu har jag varit förbi vår lokala handelsträdgård och bokat min brudbukett. Den kommer att innehålla vit hortensia, vita pioner, vinröd kärleksört, vinröda kvistrosor, mugröna och björngräs. Och lite grönt längst ner på handtaget liksom. Den blir lite hängande, inte riktigt droppformad och björngräset och murgrönan kommer att mjuka upp formen så att det blir lite busigt. Inte så strikt. Grundfärgen i buketten är vit och accenterna är vinrött. Den kommer att bli helt underbar!! Min m2b´s coursage och näbbarnas buketter kommer att bestå av lite grönt, vit hortensia och vinröd luktärt. Allt kommer att hamna på ca 1700-1800. Jag är så himla nöjd!!

  • Sobeit

    Greta 1980:
    Kan säga att det inte blev sååå mycket promenerande i helgen. Jag storstädade hemma för m2b höll på med ved hela helgen. Vägrade gå hela stora svängen med lillan i vagn. Dessutom har jag svällt upp som en boll om magen nu för det är mensdags. *blä*

    3,5 kg är inte illa! Kanon och bra att du känner skillnaden i kroppen. Misstänker att du har mycket bättre självdiciplin än jag har.

    Hör gärna av dig om du vill ha promenad-sällskap!

  • Sobeit

    Greta 1980:
    Ikväll kan jag inte ut och gå. Min m2b sover borta inatt så jag är ensam med våra kids.

    Men kanon att du är ute varje kväll. Så imponerad! Själv kommer jag dra ris hos svärmor i helgen så det får bli istället för promenad. Hoppas kunna passa på att ta iallafall 1 promenad, men vi får väl se om jag får permission för det.

  • Sobeit

    Fame:
    Vi kommer att ha barn med på middagen och festen. Dels kommer våra egna att vara med så länge mormor och morfar är kvar. De ska nämligen sova över där på bröllopsnatten. Sedan har vi faktiskt tänkt göra precis som Greta 1980 skrev. Vi kommer att hyra in 1-2 barnflickor (några grannbarn) som får ta hand om barnen under middagen och sysselsätta dem resten av kvällen. Vi kommer även att duka ett speciellt barnbord där alla barnen är samlade och har funderingar på att laga "riktig" barnmat, läs typ spagetti och köttfärssås, till barnen så att de verkligen äter vid middagen. Ett mätt barn är ett gladare barn!

  • Sobeit

    Greta 1980:
    Wow! Du är verkligen på G idag!! Jisses vad du skriver!

    Bra att veta att det blev bra dukning med lakanena. Vi funderar oxå på att göra så. Vad är det för dekorationsväv du har använt? *nyfiken*

    Jag har funderat på att använda IKEA´s spets för 7:-/meter som löpare. Man får klippa den i 3 delar så blir det lagom bredd.

  • Sobeit

    Greta 1980:
    Fiffig du är! Jag ska fundera lite mer på hur vi ska göra och testa med lakanen och en bit spets här hemma. Får se vad det blir i slutänden.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009