• Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3
  • Mizty

    Så nu finns det bilder Tyvärr har jag skitdåligt ljus på kontoret...

    I morgon kl:14 skriver jag kontrakt på min lägenhet Nu är det äntligen klart!! Dom två sista buden slutatde på samma summa så jag fick välja en utav dom som skulle få köpa den. Åh vad skönt & jag får mer än vad vi hoppats på så det känns ju extra bra = mer pengar till bröllopet. Hade lite ångest över att våra pengar inte riktigt räcker, men så var det oxå löst.

    17.30 Ska jag till ett företag som har jagat mig i månader. Ska bli spännande att se vad dom har att erbjuda

  • bartan

    Grattis till försäljningen! Ett arbete mindre nu.
    Snygga skor och vacker tiara. Tror du blir en kanonbrud

    Tjejer, jag var på mitt första yinyoga-pass idag på morgonen.
    Jisses vad man kan göra med kroppen.

  • Mizty

    Tack! Så SKÖNT!! Åh då kommer du nog ha go träningsverk i morgon


    bartan skrev 2008-08-28 09:47:41 följande:
    Grattis till försäljningen! Ett arbete mindre nu.Snygga skor och vacker tiara. Tror du blir en kanonbrud Tjejer, jag var på mitt första yinyoga-pass idag på morgonen.Jisses vad man kan göra med kroppen.
  • Troll1

    Mizty: Så fina fynd!
    Kul med jobbet! Hör med dem om de behöver en till oerhört trevlig och charmerande brud på arbetsplatsen. Skulle vara kul att bli jobbarkompisar?!! Jag har fått en grymt nitisk handläggare på arbetsförmedlingen...

  • Mizty

    Tack! Till att börja med ska jag vara ensam, men hör jag något så ska jag absolut hojta till Ja det hade varit superkul!!
    Hur mår du nu?


    Troll1 skrev 2008-08-28 12:44:03 följande:
    Mizty: Så fina fynd! Kul med jobbet! Hör med dem om de behöver en till oerhört trevlig och charmerande brud på arbetsplatsen. Skulle vara kul att bli jobbarkompisar?!! Jag har fått en grymt nitisk handläggare på arbetsförmedlingen...
  • Troll1

    Jotack! Jag äter lite GI-inspirarat. Nästan inga kolhydrater tillsatta och ett par påsar Allévo/dag. Igår åt jag en jättegod räksallad utan bröd & dressing när ja o stora dottern var på Kungsmässan. Lite thaimat til middag som jag hade gjort till familjen, med bara pyttelite grovt basmatiris till. Köpte Onakafil som jag hade lite osötad musli på och kanel till kvällen. Nu pendalar jag 1 kg upp/1 kg ner var o varannan dag. Men så är det lingonvecka på G också. Hur mår du själv?

    Bartan: Jag har fått mina linser nu, men f...n vad suddigt jag ser. Känns som ngn hällt gele i ögonen. De ville inte ligga riktigt rakt, men jag hoppas det kommer. Den ena skaver lite och jag har ringt hans telnr för att höra om jag ska ta ut den ena som skaver eller ej. Vet att det kan ta tid att ställa in sig. Mina buktningar på hornhinnan (eller vad det är) gör att de gärna vrider sig när jag blinkar.

  • Mizty

    Troll1 - Skönt att du mår bättre & har hittat ett sätt som fungerar för dig! Själv mår jag hur bra som helst Kommer kännas ännu bättre när pappren är påskrivna om en liten stund & jag vet hur det blir med arbetet...

  • Troll1

    Mizty: Oj, jag missade ju lägenhetsförsäljningen! Grattis!!

  • Mizty

    Tack Och nu är det klart! Förhoppningsvis är Riksbyggen snabba med hans medlemskap så dom kan flytta in lite tidigare & jag/vi får PENGAR Är i desperat behov av dom denna månaden.


    Troll1 skrev 2008-08-28 13:53:46 följande:
    Mizty: Oj, jag missade ju lägenhetsförsäljningen! Grattis!!
  • Troll1

    Mizty: Hur gick det idag?

    Bartan: Har du några förslag på hur jag ska bete mig? Ser jättesuddigt mellan varven. Typ som dubbla skuggor och ibland som om jag har ngt flytande i synfältet.

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3