• viktualia

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Hej alla barnkarusellsåkare!

    Dags att säkra vår mötesplats på nätet! Välkomna alla gamla och nya medresenärer! Jakten på plusset, nojjandet, grubblandet, gråten och fnissen - allt har sin plats här i denna goa gemenskap!

  • Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen
  • nennesjuttioåtta

    tack september. Men jag hade helst velat slippa vara bitter... Och ständigt med gråten i halsen. Bävar för nästa vecka när maken ska börja jobba igen. Det blir så ensamt och kallt under deppmanteln.

  • Nattson

    Vickan, stort grattis!!

    Victory, Grattis till lill killen!

    Junilejon, jo tack det går bättre nu. Alicia är 3v gammal och vi börjar få lite rutin på det hela! Men det är en kämpig tid, den första tiden!

    Tinga, ge inte upp. Det blir lättare med tiden! Även om du har två så blir de äldre med varje dag som går! Det går frammåt även om man inte känner det! Kram

    Idag ska vi till BVC igen, sen hoppas jag att det blir lite längre mellan besöken. Men det är bra att de har koll!

    Cicci, kramar till dig!

  • viktualia

    Kära Bitterfitta! Du har verkligen HELT rätt. jag ville inte ens och inte kommer det speciellt vältajmat i min förvirrade värld. Men tydligen var just jag begåvad med en stor nåd att få bli gravid på första försöket, ingen vet ju hur den här historien slutar.. men utgår vi från att allt går bra så är det verkligen en större nåd än något annat jag varit med om.

    Och tillvaron är SJUKT orättvis.

  • Telemarkgrrl

    Cicci, det var verkligen inget lätt beslut du tog, hoppas att du mår bättre snart!

    Vickan, det känns fel att säga grattis när du inte egentligen verkade vilja bli gravid men jag hoppas iallafall att det börjar kännas bättre snart. Jag är säker på att det ordnar sig med jobbet, pendling, osv och att du inte kommer att ångra dig!

    Nenne snuttan, jag säger som september, du är iallafall världens sötaste bitterfitta!

    Piggelin (om du orkar läsa ifatt när du väl kommer hem från semestern! ), tusen tack för en supermysig fika i Verona! Det var kanontrevligt! Hoppas att ni har det fortsatt varmt och härligt där nere. Min man var förresten alldeles betagen av Amanda, och jag håller med, hon är verkligen fantastiskt söt och charmig!

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    Det är ju det som verkar vara segervapnet, att inte vara beredd och tajmad, men min tid har passerat när det varken passar eller är välkommet så här känns det hopplöst och jag tror faktiskt inte längre att jag någonsin kommer bli gravid och det gör mig så sjukt ledsen.
    Hoppas för din skull att allt kommer att gå bra hela vägen, så att ni kan ta tag i renovering av barnrum framåt våren!

  • nennesjuttioåtta

    Hej telis!!!!!!!!!! ÅÅÅh, hoppas ni haft det bra på semestern, det låter ju som så iaf! Och hur gick det för maken på uppdraget?

  • viktualia

    Nenne - naturen är ju rätt pantad som kör med chockterapi och låter folk som inte är beredda gå in i sitt livs största förändring... *skakar på huvudet*

    Telis - under veckan som gått har jag nog hunnit samla ihop mig och tankarna någorlunda. Jag tror inte heller att jag kommer ångra mig, ju mer jag grubblar desto mer inser jag att tjaaa varför inte?

    hm.. tjaa sura över det hela kommer jag tex att göra från och med onsdag då maken och jag befinner oss på Sardinien och jag inte får dricka vin.......

  • Telemarkgrrl

    Hej nenne!

    Jaaaa, vi har haft det fantastiskt! Jag lyckades också hålla mitt löfte - jag åt greksallad minst en gång om dagen. Er tur till Norge lät ju inte helt fel den heller!

    Det gick alldeles utmärkt för maken på uppdraget, han pratade inte om annat på flera veckor. Men han var svårt jetlaggad första kvällen i Grekland. För första gången under våra tio år tillsammans gick han och la sig före mig.

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    ett glas någon gång på sardinien kan du väl unna dig! Det är ju några veckor kvar innan moderkakan (och du) tar över näringstillförseln!

    Telis
    mmmmmmmmmmmmmmmmm fetaost!!!!!!!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    funderar på Galapagos över jul och nyår - mooahahahaah något ska man ju ha för att man aldrig får en anledning att stanna hemma och dricka ramlösa!

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen