• viktualia

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Hej alla barnkarusellsåkare!

    Dags att säkra vår mötesplats på nätet! Välkomna alla gamla och nya medresenärer! Jakten på plusset, nojjandet, grubblandet, gråten och fnissen - allt har sin plats här i denna goa gemenskap!

  • Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen
  • nennesjuttioåtta

    varför blir det så hetsig stämning direkt?!?! Jag fattar inte att de inte bara kan resonera utan direkt skriva hundra utropstecken, versaler och påhopp och tycker att jag kränkt dem. Eller skrev jag något tokigt?

  • Lapinette

    Nej, men uppenbart är alkohol ett känsligt ämne och den andra bruden gick igång på alla cylindrar. Jag väntade bara på att det skulle inträffa ... slår aldrig fel. Men det är som jag som blev påhoppad över att jag borde läsa Italiens historia innan jag uttalade mig angående vilken ö i Medelhavet man borde besöka.

  • FruCicci

    Måste väcka Victor nu, inser att han sovit lite länge, 2h45min redan.
    Hörs senare!

    Håller med, mer champagne åt folket. Jag älskar Champagne, det är verkligen det godaste jag vet!
    Ett 1/2 glas med mycket vatten måste jag hinna med innan jag går in i vecka 12....

    hej hej

  • hbgbrud

    lapinette- ok, ska se vad jag kan åstadkomma

    nenne-tack! det verkar vara så med många trådar tycker jag. ist för att föra en diskussion med vettiga argument känner sig folk personligt påhoppade och börjar SKRIKA att de orkar liksom

    skumpa rumpa haha, det borde kittlas av bubblorna tycker jag!

    nä nu måste jag ett ta ett jobbtag. *tömmer champangeglaset*

    Tack för skumpan!!

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    hahah, ja fy fan det var ju ännu sjukare. Alkohol och brudlämning är juv erkligen två ämnen som aldrig kommer att mötas, inga gråzoner alls. Och jag brukar vara tyst men ibland blir frestelsen för stor...

    Ore
    måste än en gång hylla dig för oerhört förnuftigt inlägg i brudlämningstråden! (jag var så sugen att skriva "Muuuuuu" där men ditt var mer konstruktivt och moget, hahahah)

  • _koko_

    Ååååååh, vilken fredagsstämning det är här!!! Gissa om jag började längta till jobbet på måndag, för då kan jag hänga här mer igen. Vadå? Borde jag JOBBA på jobbet?

    Vi har haft 2 halloweenmaskerader hittills och det har varit såååå lyckade! Tror det finns ett uppdämt utklädningsbehov hos folket, så jag instämmer: Mer maskerader!! Och ser fram emot trådens, jag får väl komma som ett provrör då?!


    Conny sover och när han vaknar ska vi åka och fira min mamma som fyller år idag. Vi har redan börjat på bergianska trädgården (rekommenderas!) med fika och promenad (inomhus), och har nu mellanlandat hemma för eftermiddagssömn.
    Min pappa är inte med, för han är hos farmor som är jättedålig igen. Ser mörkt ut nu.

    KUL med smygläsare som ger sig till känna, välkomna!

    Kan det sluta regna eller?

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    här snöar det stora lappvantar! Tråkigt att höra om din farmor.

    Då spikar vi maskerad! Lapinette, känn ingen press...

  • gosnosen

    Oj vad ni babblar på idag. Märks kanske att det är fredag, kort dag för vissa och som för mig allmän slöhet. Har åtminstone översatt mitt CV till engelska, vilket inte var lätt och skickat iväg det till en rekryterare. Har också fått datum för sprutstart, blir på onsdag så snart börjar det igen på riktigt. Ser inte fram emot det faktiskt. Ovissheten och väntan är förskräcklig!

    Nenne vad skönt att du fick till det med sprutorna! Hoppas bara att det ger ordentlig utdelning också, det är ni väl värda!

    Kram till Lappis även om du har kommit ut från deppmanteln, men du får spara kramen till när du behöver den!

    Trevlig helg allihopa! Nu ska jag checka ut från jobbet och åka hem och mysa med maken i soffan framför senaste Greysavsnittet... Kanske med lite god choklad med havssalt från Lindt, mmmmm.... Rekommenderas!

  • Ore

    Tack för välkomnandet allihop.

    Kaffe, mycket måttligt. Inga cigg för min del, får väl försöka hålla mig undan från alkohol, stark mat blir maken glad över att slippa, även om inte jag blir det. Övriga grejer väntar jag nog med, och ser om det tar sig. Får väl börja med det andra så småningom om det inte vill sig.

    Fast nya, dyra, tighta jeans har jag inget emot. Kanske borde ta en runda på stan imorgon...?

  • Fru FruLLan

    hejsan tjejer
    fast hnmmmmmm
    vågar man skriva tjejer längre?
    det fisnns ju tydligen smygläsare och de kanske döljer sig en gubbis där
    hmmmm

    jag som levt i illusionen om att man är ganska så hemlig och anonym här och att det inte kan finnas nån annan som är så konstig som kan tänkas sig läsa här...'men det finns tydligen fler knäppisar
    hej på er!

    cicci: det var precis så det var med borren, han hosta så han spydde. Han såg mäkta förvånad ut kan jag säga ha ha stackarn
    Hade ni kul på ikea igår? några fynd?

    Näe nu ska jag dra på borren regnstället och gå ut och leka i parken en stund. Hurra!!!!!

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen