• MSW

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Men vickan! *a little bit of chock*

  • MSW

    Hej allihopa!

    Nu är jag tillbaka från Gullholmen (Bohuslän), läste ifatt det mesta igår och kommer inte ihåg allt jag ville kommentera, och med Vickans plus på toppen försvan resten också!

    Grattis Vickan! Det kommer bli jättebra, när du bara har vant dig vid tanken och allt har sjunkt in! (Hm.. Graviditeten har väl åtminstone sjunkt in här, men känns fortfarande overkligt att det till slut ska komma ut en bebis)!

    Nenne: Låter som det var bara ett fel på Norge... Att tanten hittade dit! Hör av dig till doktorn och kräv "mer inseminationer åt folket NU"!

    Tinga: Tänkte ha skrivit grattis till att du fått hem pojkarna, men kom av mig lite när du skrev att det var jobbigt, men det kommer säkert bli bättre och bättre, bara att ni får in lite rutiner så ska du se att det börjar ljusna! Och så håller jag med om att ni ska utnyttja alla människor i er närhet! De kommer säkert, bara ni säger till!

    Victory: Grattis till sonen!! Låter som att jag gärna sattsar på en liknande förlossning som din! Tyckte dessutom det var roligt att läsa om maken din och hans fiskespö.. Och föralldel även svärfar som ramlade i rabatterna!

    Cicci: Nu är läget som det är, gråt ut och bit ihop och kom igen!

    Vi har haft en underbart härlig semestervecka, med sådant fint väder kändes det som att vara utomlands!
    Enda nackdelen var väl att vi delade stuga med lillasyster+pojkvän, som inte hade riktigt samma dygnsrytm som vi (mest jag) är van vid, så jag sov väl 1-2 timmar kortare varje natt.. Och var vissa dagar verkligen ur humör.. Så jag undrar hur det ska gå när bebisen kommer och sömnen blir ändå mera förstörd, fast jag har förmodligen lite mer tålamod med bebisen än med lillasyster..
    Lillsystern+pojkvän är juh dessutom äldre så de borde juh ha lite vett att anpassa sig.. (vilket man inte kan kräva av en bebis)..
    Bebisen har annars haft full cirkus i magen den här veckan "värre" än vanligt, men jag har juh inte gjort mycket annat än legat i solstol så jag har väl lagt märke till minsta lilla rörelse..
    Och så ett förtydligande: Har lite längre än en vecka kvar till BF, BF är 31/8 så det är fyra veckor kvar, men efter denna veckan har jag inget mer inplanerat, så nu är det inte hela världen om den väljer att komma ut, även om det inte riktigt är dags ännu!

    Har förresten fått "Att Föda" nu och har börjat läsa lite i den, och ännu så länge tycker jag att den verkar vara bra!

  • MSW

    Vickan: Kissenödig var jag också, mer i början än vad jag är nu! Mensvärk kommer jag inte riktigt ihåg om jag hade.. Inte mer än när det var dags för mens iaf..
    Kommer inte ihåg om jag var hungrigare än innan, men åt däremot mer ändå "eftersom nu kommer jag ändå bli tjock så det spelar ingen roll vad jag äter" typ..

    Annars är det bra att ha gått ner ett antal kilon innan graviditeten.. Huden är juh lixom ändå uttänjd, så jag har sluppit bristningar (ännu så länge iaf....)

    Förresten; vad säger maken? Blev han överlycklig, eller blev även han lite skraj?

    Junilejon: Tråkigt med ensamtfirande, men du får väl se till att skämma bort dig så mycket det bara går! Låter spännande med husvisning och mysigt med spa!

    --

    Själv fällde jag några tårar innan när jag kom och tänka på att rätt vad det är nu så är det bara jag och maken ena dagen, och dagen efter är det aldrig mer så.. Sen när maken kom hem hade även han tänkt/känt lite så idag..

    Maken sa också att han ev behöver åka till malmö ons-tors på kurs, så det är tur att det inte är närmare BF.. Men förhoppningvis ska kursen "komma hit"..

  • MSW

    Oms: trevligt att du hittade tillbaka efter lite tekniskt krångel! Lät som att din tillvaro är under kontroll också, synd att det inte gick att minska medicineringen.. Men den som väntar på något gott, heter det juh!
    I söndags var det prick fyra veckor kvar till BF, och det känns nervöst och konstigt samtidigt som jag är ganska nyfiken på både förlossningen och bebisen! Förutom att jag har lite ont i ryggen i mellan åt så mås det bara bra, har juh slutat jobba vilket känns skönt, även om jag saknar det lite.. Men vet juh heller inte om jag kommer att komma tillbaka eller inte då jag bara varit vikarie.. Men den som lever får se...

    Sweet: Det finns väl en anledning till varför kvinnor har gett sig ut i arbetslivet och inte bara "nöjt" sig med att vara hemma och ta hand om barnen, så det är tack vare mammor som är som du.. Jag funderade också lite på hur det gick med din jobbdag, men det verkar som det fortfarande fungerar bra?

    Har idag varit hos BM och allt var bra, tydligen är huvudet bara ruckbart nu, och inte rörligt som sist.. Fick även en förlossningsplanspapper att fylla i.. Både jag och maken fick även känna "på" huvudet, vilket gjorde att maken fick ett "eye-opening-moment", när man lixom lite mer inser vad som komma skall..

  • MSW

    Vinkar till Frullan*
    Spännande att ni jobbar på ett syskon! Låter som ett litet vattendjur ni har.. Fortsätt att ha en härlig semester!

    Annars tänkte jag höra om det är rätt med mugglesfan@hotmail.com? Funderade på att skicka upp en ny magbild på mig..

  • MSW

    MrsB: Antar att du inte menar 23 JULI, utan augusti, men är jag inte på BB då så ska jag på 90 års kalas den dagen.. Vet inte riktigt vilken tid och så, men jag ska kolla upp det!

    Oj, nu höll nog bebisen på att komma ut tror jag, kom en fågel och flög rakt in i fönstret (0,5 meter från mig där jag sitter).. Snacka om att bli rädd!! Andra gången i sommar det händer dessutom...

    Start: Låter jobbigt med tiderna.. Du får väl "helt enkelt" vägar fördelar mot nackdelar.. Och se om du tycker att det kan vara värt det trots allt..

  • MSW

    Ajdå! Tråkigt.. Har heller ingen idé.. Typiskt Vickan är på semester, hon brukar vara bra på att hitta saker annars..

  • MSW

    BS: Jag skakar fortfarande oförstående på huvudet åt all er otur.. Förstår inte hur det kan drabba samma familj så mycket skit! Får hoppas att det är som någon skrev här inne, att ni borde ha ert avklarat för en lång tid framöver!!!
    Skönt att du får känna på ett liv utan ryggont..

    Avslaget är jag förövrigt nästan mer rädd (kanske egentligen ordet orolig är bättre) för än själva förlossningen.. Lite fel inställning kanske, men jag tycker att det är ett litet helvete med mens i vanliga fall.. Särskilt första dagarna när det rinner mer... Och när det ska hålla i sig så länge...... Men man överlever väl det också...

    Idag är det 3 veckor kvar till bf. Och det känns som man är i något slags 'ingemansland' alltså, man går och väntar lite på att något ska hända, eller något ska kännas, samtidigt som jag inte för mitt liv kan förstå att det "redan är dags".. Och dessutom kan det juh gå 1,5 månad till utan att något händer.. Så himla konstig känsla.. Men denna veckan har jag juh bara gått hemma och tänkt/känt efter, denna veckan ska jag åtminstone till sjukhuset tre dagar, så kanske jag kan skingra tankarna lite...

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen