• FruCicci

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Spännande Vickan, jag blir avundsjuk, tänk om just du skulle lyckas på första försöket! Shit vad roligt.

    Tinga hoppas att du mår bättre snart. Tänker på dig och skickar styrkekramar...

    Ha det bra i Frankrike AM, vi kanske jagar samtidigt inför nästa BIM

    Sitter här med ångest, jag känner ju hela tiden att jag gjorde fel, fel fel, men måste blicka framåt!

    Hur lång tid efter abort kan man bli gravid igen?
    Jag tänkte springa till apoteket i dag o köpa ÄL test, för att se om vi kan pricka den första ÄL nu efter aborten.
    Vissa säger ju att det går fort att bli gravid efter MF och detta är ju nästan som ett missfall, kroppen förlorar ju ett foster??
    Om mensen kommer efter ca 4 veckor, borde jag ju ha ÄL ca 12-14 dagar efter ingreppet, det är det jag ska försöka ha koll på, det vore underbart om jag kunde bli gravid igen snarast...

    Tack för allt stöd!

  • FruCicci

    åååå grattis VICTORY, underbara nyheter...

    Ingen tant då vickan, så här på söndag kvällen?

    MRSB: jag blöder inte längre! Så konstigt, har inte gjort det sen fredags lunch, ingenting! Jag blödde ca 24h efter aborten... så jag hoppas ju att det ska bli bebis bums. Men 2 månader är överkomligt, om jag har samma tur som du.
    Tack för informationen, det kändes bra!

  • FruCicci

    MrsB, jag var så ledsen i går att jag inte visste vad jag skulle ta mig till, grät floder!!!
    Men pratade med maken och han sa att börja med köpet av ÄL stickor, så ser vi sen. Antar att han vill att vi inte ska stressa fram allt på en gång, utan ta en sak i taget så min hjärna hänger med. Han vill ju med ha syskon, fast det är jag som vill det så in i bengen bums, eftersom som du beskriver handlar det ju lite om att komma vidare och det tar ju bort sorgen och förlusten av det andra barnet. (fostret i mitt fall).

    Hej Sweet, du skickar då alltid fina o ödmjuka utlägg till oss alla!
    KRAMAR tillbaka till dig gumman!

    Mindre, tycker det låter kanon spännande, du måste rapportera här, det kanske är något vi alla kan få en sekundär kurs av av dig senare. Nyttigt!

    VICKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hur går det??? Inte med tavlorna nu då
    Har du testat nu på morgonen med morgonurinet ?
    Luktar ju plusssssssssssssss...
    Många har mensvärk som symptom i början. Hade jag nu sist och även BS tror jag.

    Start september, tänk att det har gått mer än 2 månader! Helt otroligt vad tiden går fort!
    Jag undrar vad första året tog vägen! NJUT HELA TIDEN och dokumentera allt du orkar

    Hur mår du nu Tinga, tänker på dig!

  • FruCicci

    MrsB, tack för att du delar med dig!
    Trots att det var vårat eget val att ta bort fostret mår jag ju skit nu. Enligt barnmorskan var det naturligt att reagera med oro och "inte redo -signaler" från första början, som jag gjorde innan vi bestämde eller ångrade oss eller vad jag ska säga...
    Hur som helst, får jag nog som du, vid nästa graviditet se till att prata med kurator o barnmorskan. Trodde faktiskt inte jag skulle reagera så här starkt och må så fruktansvärt dåligt.

    Tack även Zozo, det inger ju lite hopp att man kanske kan bli gravid relatit snabbt igen iaf...
    kramar

  • FruCicci

    stort grattis vickan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    sen, ni alla är så underbara mot mig, tänk vad det hjälper att bara ha denna tråden. jag älskar er!

  • FruCicci

    Godmorgon kära vänner!

    Hej lappis!
    JAPP VICKAN har PLUSSAT! Så roligt!

    Det blev ingen bebis för oss denna gången, men nu ska vi göra allt (på rätt sätt och planera) för att få ett syskon.

    Jag ska boka tid på Ultragyn nästa vecka för att se så att musen är ok och att äggblåsorna har börjat utvecklas, jag tycker de är kanon bra där (odenplan).

    I går städade jag hela mitt hem, det var ett tag sedan sist, shit vad skitigt det var. Sen en sväng till Ikea, där var alla andra med pga vädret.

    Hur som -hoppas du får en skönt semester Vickan. Du kommer snart in i att dyu är gravid. man måste ge det lite tid bara (jag missade det själv denna gången, suck ångrar mig så in i helvete...).....

    Vänner, hej gumman. Jag kommer ner till helgen, har smsat dig så jag hoppas vi kan ses! Saknar dig och prinsen!

    Kul att se dig Oms, det var ett tag sedan.

    Tinga hur är det med dig?
    Tänkte på en sak, vad ska Piff och Puff heta på riktigt???
    kanske inte du vill göra officiellt här eller?

    Verkar som det ska bli bätre väder idag, ska se till att gå ut, för i morgon ska vi sitta i en bil i 6h.

    BS, har du kommit hem nu eller? Vi kanske kan ses nästa vecka? Ons el Tors?

    Nepp, nu ska jag ta tag i Victor som klättrar på allt just nu, och är livsfarlig för sig själv...

    kramar till er alla!

    PS, i sep tycker jag vi ska få till en tråd dejt igen!

  • FruCicci

    Hej hej tjejer....

    jag har med flit varit mindre aktiv här den senaste tiden, jag orkar inte vara glad och uppåt, men men jag kan inte hålla mig borta längre, för ni är ett sådant bra stöd vad det än gäller!

    Har inte hunnit läsa ikapp så mkt, men jag ser att många är tillbaka.

    Telis, fan vad trist med ev cystan. Men jag håller tummarna att det inte ska ta lång tid med köer etc. Min erfarenhet är oxå att sös är snabbast på det mesta inom sjukvården.

    MrsB, vad roligt att du läser gamla tråden, hur allt började! Måste nästan varit jag som plussade sen, efter BS tror jag... Vänners prins kom i maj, sen kom Iris och sen Victor...

    Min sådan där stol heter SACK´N SEAT, den kostar 199 kronor på babyland. Underbart smart historia som vi hade nytta av hela semestern, även när man hälsar på hos kompisar, släkt och vänner. Jag sparade streck koderna på alla semper barnmats burkar, grät och välling. man skulle ha 100 poäng, sen kunde man skicka in de till semper och få en sådan där sack´n seat, så jag känner mig nöjd!

    Min make är en känslokall skitkort, så ni vet det, jag är skit trött på min familjesituation.... no more coments...... var bara tvungen att skriva det....

    Härliga resor ni har gjort allihopa!!!!

    Just det, AM det var säkert jag som promenerade på sturegatan, för jag gick först upp till 7eleven och sen till parkleken i Humla med Victor den dagen, så det stämmer nog.
    Vi är i parken nästan varje eftermiddag, så han får umgås och läras sig visa respekt mot andra barn, och så leka och busa av sig förståss.

    Nu måste jag ta tag i min son och göra oss i ordning för en förmiddagspromenad med mammagruppen. Må så gott!

  • FruCicci

    kramar till dig Vickan, attans att det skulle bli missfall, när det började så bra!

    Intressanta diskussioner kring barn o män eller inte o så vidare. För min del handlar det om vad jag känner för min man just nu som avgöra hur jag tänker ( jag är en extrem känslo människa). Om ni frågar mig nu så skulle jag kunna tänka mig att få till ett barn till med honom, så Victor får ett hel syskon och om han sen vill skiljas (som han har sagt ett par gånger nu efter aborten att han vill) så skiter jag i det, orkar inte bry mig längre, man känner sig bara bitter uppgiven och en smula död...
    Förut var jag rädd att maken skulle dö, jag vet att jag sa till honom då att jag ville att han skulle frysa ner spermier så jag kunde få en del av honom i ett gemensamt barn eller 2 om det skulle hända, men då var jag kär och lycklig....
    Så beroende på hur man har det i sin relation så tänker iaf jag olika.
    I af jävlig frustrerande att höra hur gulliga män Lappis och Nenne mfl har för mig är det som stick i sidan, för jag har aldrig o kommer aldrig att få uppleva en sådan total lycka med min make. (Liksom det är frustrerande för er att höra att jag eller andra blir på smällen o ni inte.... )

    I dag ska jag träffa Iris!
    Hi hi hi, det ska bli kul o hennes mamma. De kommer till parken där jag o Victor är en stund på eftermiddagarna Vi har ju inte setts på 2 månader, sedan vi hade picknick i Humlan (shit då måste jag ju varit gravid - absurt)...

    I går ringde min gyn läkare från mamamia, hon sa att jag o maken kunde köra igång i gen nu, ha ha ha, tyvärr är nog ingen så sugen att vara nära den andre... hoppas helgen kan tina upp saker lite...
    På tisdag har jag tid på Gynspecialisterna på odenplan, de inger alltid hopp när man varit där, bästa stället. Efter jag var där hösten 2006 har jag älskat dem, de sa till mig att jag inte skulle vänta till helgen för de så ägblåsorna som var på väg, och istället hoppa på maken bums, det gjorde jag (o även på helgen med...) och den gången blev Victor till efter att jag varit där!

    Hur som , skickar kramar till er alla!

  • FruCicci

    PS Vickan, inte för det hjälper kanske, men fostret var ju inte friskt om de släppte taget, det är ju det som är bra med att man får M. DS

    KRAM

  • FruCicci

    hejsan,

    Telis, det var just så som du skrev jag tänker, att jag hellre har 2 helsyskon än 2 halsyskon, alt bli enklare. Nu är jag dessutom inte 25 längtre, och innan jag har hunnit träffa en ny man som över huvudtaget kan tänka sig att ge mig ett barn, så är jag nog fanimig 50 bast... igentligen vill jag ju inte träffa ngn ny man.
    SÅÅ många har det kanske jobbigt mellan varven, men som några av er ver härinne så har min man alkoholproblem som toppen på gräddmoset, vilket är fruktansvärt jobbigt. Jag visste vem jag gifte mig med och han visade mig tendenserna tidigt. Men jag valde honom och jag trodde han skulle ändra sig! MEN ICKE!
    Han är en bra pappa o make när han är spik nykter.

    Igår hade jag 3 tjejkompiar över, jag hade berättat att de skulle komma över tidigt och bett honom ta Victor och bett honom att ta honom på morgonen så jag kunde få sova till 9 iaf. VAD HÄNDER? Jo han bli as kalas, när jag ska gå ut och ta ett glas på närliggande bar, så försöker jag väcka honom eftersom Victor är vaken, men han är så väck så han inte ens vaknar när jag slåt på honom. KUL.
    Jag hade ångest när jag var ute, drack upp och sprang hem...
    (Jag har nämligen kommit hem en gång innan sommaren och hört barnskrik ända ut på gården, kommit in och inser att han är packad och inte ens hör Victor, jag trodde jag skulle döda honom då). jag trodde inte det skulle hända igen, men visst gjorde det!
    Folk i våran familj vet ju om detta, men hans problem är att han inte fattar själv och han lägger över allt på mig.
    ja - ärligt talat har jag inte det så lätt faktiskt... ha ha ha o på ytan ser allt perfekt ut!
    Mamma sa senast idag att jag inte skulle skaffa fler barn, men jag känner jag gör ju iaf allt själv med Victor, det är ju bara jag som tar hand om honom, så ett till är enklare än att ta hand om ett fyllo iaf...

    Ja ja.... life is a bitch....

    Saker brukar alltid bli bra hemma, men jag mår sämre o sämre hela tiden och mitt stora problem är att jag inte har tillit och vågar inte tror på någon, jag tänker alltid negativt om människor tills de bevisat motsatsen för mig...

    Svammel svammel........

    Det var jätte trevligt att få träffa Iris igen, hon är en stadig tjej, så BS jag tror vi kan fortsätta säga Lille Victor, han är ganska lite i förhållande med Iris, än så länge i allafall.... Men tids nog så har det ändrats... hihihi...

    Jag har köpt kräftor som jag ska äta ikväll och kantareller...

    kramar till er alla!

    Jag kan ju inte svara för Cicci men nog skulle man hellre ha två barn som är helsyskon än två som är halvsyskon om man får välja? Det skulle då jag iallafall, inte för att halvsyskon är mindre syskon på något sätt men för att det är lättare att jämka ihop barnuppfostran, ledig tid, och en massa annat än bara en pappa än med två.

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen