• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Tiden går fort när man har roligt.
    Dax för tråd nummer två för Göteborgsbrudar 2009

    Gamla tråden
    www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m2850384.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-22 21:59
    Så har vi lite koll på varandra

    x/2 FrkNordberg
    2/5 Tx2, Bohus fästning + Folkets hus Ytterby
    2/5 Danielaa, Lindome kyrka + Älvsåkersgården
    16/5 SweetSun, Bohus fästning + finnbastun
    16/5 Artist, Villa Herne
    23/5 Skille
    30/5 Lantzakeri, Oscar Fredrics kyrka, fest på Aschebergska Eken
    x/6 MD2009
    22/8 Vendel o Angelica, Utby K:a, LaCuveé

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-31 15:38
    9/5 baver, skt birgittas kapell + bryggan under bron

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-03 19:09
    16/5 Linn74, Aspenäs Herrgård

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2
  • Tx2

    Danielaa: Jag är nyfiken

    MD2009: Har oxå prova-klänning-ångest. Varit i en butik, men det tog lång tid innan jag vågade mig in. Men jakten fortsätter, om jag törs. Börjar tro att det blir en beställning från kina för min del. Kolla på chiffong-klänningar, det skall jag göra, dem är lite mer "mjuka".

    SweetSun: Tack för senast. Det var kul att träffas.

    På bröllopsplanerandet är det lugnt, nu är det fokus på att renovera huset lite.

  • MD2009

    Tx2: De hade inte en enda chiffongklänning i rätt storlek! Fnys! Och jag tycker att vanliga klädaffärer ger bättre service än vad brudbutikerna verkar göra - första butiken blev jag riktigt irriterad på och klädde på mig och gick ut. Och jag begriper mig inte på att man får prova max 5 plagg för att det sedan blir för rörigt med intryck i huvudet... mycket irriterande när alla 5 klänningarna känns fel för mig och det märks att personalen anser att det är "färdigprovat".
    Jag ska lägga min energi på att rita upp MIN klänning för jag har en bild i huvudet som blir perfekt om den bara går att förverkliga...

    Någon som kan rekommendera en brudbutik med intresserad och engagerad personal?? Personal som inte bara ber dig titta själv för att plocka fram 4 alternativ och sedan lämna dig åt ditt öde... Jag bor i Gbg men kör gärna till annan ort om jag får lite service!

  • SweetSun

    tx2; ja tack detsamma!!!

    Jag var på bröllop i helgen och det var skoj! Var ett par detaljer som jag själv ska tänka på att inte göra, samt också bra saker som är värda att ta vara på.
    Himla skoj var det och såklart längtar man ju nu ÄNNU mer till sitt eget =P

  • Tx2

    MD2009: Jag har fått en butik i kungälv, helen´s brud o ch bal, rekommenderad av en tjej som gifter sig nu i augusti. Hon tyckte att det var väldigt bra bemötande , tänkte gå dit o prova någon dag när jag törs o orkar. Jobbigt att prova klänningar.

    SweetSun: några bra tips att dela med dig?

  • MD2009

    Tx2: Tack för tipset! Skönt att inte vara ensam om att tycka sisådär om klänningsprovandet... börjar känna mig "knäpp" som inte alls tycker det är kul. Just nu känns allt motigt... vill inte längre vigas där vi har en prelbokning och där jag nu verkligen vill vigas är det redan bokat :( Känner mig mer och mer stressad över att inte ha plats och vigselförrättare bokat.
    Varför tycker du att det är jobbigt att prova klänningar?

  • Danielaa

    MD2009: Svahns brud och bröllop eller va den heter i Kungsbacka! Där e personalen helt underbar, hon låter dig prova å hjälper gärna till! Hon säger va hon tycker, även när hon inte tycker att modellen e rätt! Där e super tycker jag å bättre priser än i stan!

    Tx2: Ska precis lägga in lite bilder!

  • MD2009

    Danielaa: Tack för tipset! Det låter som den service jag vill ha

  • Tx2

    Danielaa: Vad fina ni var! Förstår att ni var nöjda. Vad fint det var med broderier på tärnklänningarna. Vad fick ni betala?
    Då blir det till att beställa kina-klänning i höst när jag vet vad jag vill ha.

    MD2009: Bland annat så tycker jag inte om att stå i provrum o prova klänningar (o byxor). Jobbigt att ta av o ta på. Och bröllopsklänningsprovande så förväntar jag mig att det skall vara främmande människor som kommenterar o hjälper. Och det tycker jag är lite jobbigt, speciellt när man inte känner sig på tiptopp just nu och inte tror att något sitter bra på en. Sedan så är det nog att jag faktiskt skall gifta mig som kommer smygande när jag skall kolla på klänningar. Vill gifta mig, men det är lite skrämmande oxå.

  • SweetSun

    tx2; jaa.. tips. De hade sin första dans innan borden riktigt hade blivit omplacerade, så att efter att de dansat rumsterades det om och det tog en timma innan musiken kom igång så andra kunde dansa också. Jag hade nog satsat mer på att folk hade haft möjlighet att göra oss sällskap på dansgolvet efter våran dans.

    sen var det väldigt lång väntan på kaffet efter maten, det irriterade många märkte jag.

    Det som var bra var att de hade ett värdpar som styrde upp lekar och aktiviteter. (nu var det 120 gäster också..)
    Sen hade de en fotograf som gick runt och fotade gästerna och alla fick ställa sig vid ett ställe en och en, eller parvis, för att bli fotade, så att alla kom med.

    Sen hade de en gästbok , det var skoj att få skriva lite!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2