Inlägg från: Originalrosen |Visa alla inlägg
  • Originalrosen

    Vigselförrättare till Drottningholm?

    Undvik den som heter Ingrid. (Minns ej efternamnet.)

  • Originalrosen

    Humlan, jag minns verkligen inte vad hon hette. Ska se om jag kan ta reda på det. Hon var vigselförrättare på en vigsel häromsistens och körde på i 180 knyck "för hon hade en vigsel till på annan plats om en timme".

    Det blev lite märkligt och förtog romantiken direkt efter att själva akten var över. Då skulle det skyndas på med alla papper FÖRE brudparet ens fått vända sig om mot gästerna. Riktigt okänsligt.

    Hade hon sagt något om sitt pressade tidsschema vid bokningen så hade brudparet självfallet tidigarelagt vigseln med en halvtimme för att undvika all press på alla inblandade.

    "Jaha, då är ni man och fru ...vad ni nu ska heta. Hihihihi. Nu måste vi skriva alla papper, kan vittnena komma fram och skriva på här? Bra, nu måste jag gå - ni kan kila före."

    Detta säger hon till brudparet direkt efter det att vigseln är klar och innan de ens har vänt sig om till sina gäster. Pang på - gå inte, nu ska vi rajtatajta papper, skynda, skynda. Det upplevdes som väldigt okänsligt - och onödigt av flera av oss. Vad sparade hon in? 5 minuter?!

  • Originalrosen

    Var inne på Ekerö kommuns hemsida och kikade på namnen men det var ingen av dem i alla fall.

  • Originalrosen

    Humlan, som tur är tror jag inte att brudparet nämnvärt reagerade även om några av oss som var där gjorde det. Sedan var det direkt inte något man pratade om då det kunde ha förtagit lite av stämningen. Vem vill höra att ens vigselförrättare ville skynda på och hade bråttom iväg? De som höll i trådarna skylde över på ett snyggt sätt, gudskelov.

  • Originalrosen

    Okej, är någon av dem speciellt bra, tror du eller? Som vigselförrättare menar jag.

Svar på tråden Vigselförrättare till Drottningholm?