• viktualia

    Nu har jag gjort det igen... del 8

    ... startat en tråd på samma tema!

    Trådnummer 8 gör sig gällande! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en åttonde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 8.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... del 8
  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2008-04-07 11:42:24 följande:
    en kofot?!?!?!
    Så går det när man köper hus.. ha ha ha.... garvar fortfarande åt detta!!!
  • MuffinsTönt

    Hej tjejer! Nu är jag tillbaka från skidresan. Det var superfint där och sååå mysig. Jag kan åka skidor hyfsat. MEN jag råkade ramla när jag försökte ta mig ner för sista backen. Nu är ledbandet och/eller korsbandet skadad. Sitter här med bandage och hoppar på kryckor. Har fått en tid nästa mån hos en ortoped. Muffinsgrabben är alldeles borta av oro. Han vill ha en tid till mig NU. Annars var det superkul resa.

    Har inte läst så mkt av det ni har skrivit. Uppfattar iaf att Vickan har fyllt år. GRATTIS!!!

  • Oms

    *smyger in...kikar runt...höger...o vänster... men näää, ingen här ... jaja, har ändå inte tid, måste städa innan lillan vaknar... har inte läst men VET sent om sider att Vickan Pickan har fyllt år! Grattis Vickan!!!!...smyger ut igen...men jag kommer åter moooohahahahahhah tror jag ska ta mig tid o läsa igenom allt ikväll *

  • Zozo

    HHeeeeej Omsan! Hur e det????!!

    Kofot=hästhov... maj, de e logik de...

  • viktualia

    Omsis Pomsis - skoj att du tittade förbi!

    Själv - är jag lite nere efter två olika händelser på jobbet... två dystergökar/bittra surgubbar drog ner mig en bit... men jag tog inte åt mig så där hemskt mycket.. är bara sur för att organisationen/strukturen tyvärr skapar otydliga situationer som utlöser dysterattacker av deras art....

    Skoj är ett privat projekt som handlar om mina sommaraktiviteter. Tur att det är värsta egotrippen... annars hade jag nog deppat idag.

    Muffins - stackare som gjort illa dig! Hoppas det går över snabbt!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... del 8