• Astriden

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Nu är det dags för vår tredje tråd,
    underbart kul att vi fortfarande håller ihop, tipsar, uppmuntrar & träffas!

    Nästa mål är vå HIPPA 8 mars

    Astriden 2008-04-05 ~ Stora Holms Säteri
    Barba 2008-05-10 ~ Masthuggskyrkan - Bryggan Under bron
    Majsis 2008-05-31 ~ Rådhuset - Zenithgården
    Stenbruden 2008-06-06 ~ Aspenäs Herrgård
    Långserud 2008-06-07 ~ Långseruds Kyrka - Långseruds Bygdegård
    Malinlars 2008-06-07 ~ S:t birgittas kapell - Aschbergska Eken
    Stjärngudinnan 2008-07-05 ~ Kungslena kyrka
    Mrs D 2008-07-19 ~ Lysekils Kyrka
    Grund 2008-08-02 ~ Grundsunds Kyrka - Gullmarstrand
    Valkyriana 2008-08-08 ~ Kapellet Stenungsund
    Amor 2008-08-30 ~ Kungälvs Kyrka - Aschbergska Eken
    Cristal 2008-10-18 ~ Carl Johans kyrka
    Aybees 2008-10-25 ~ Torslanda Kyrka
    Carinokenneth 2008-10-25 ~ Växsjö

    Var det ett tag sen vi såg, men kikar in ibland.
    ~ Fru Trul
    ~ LindaochLinus
    ~ 080628
    ~ Joji
    ~ Julibrud 08
    ~ NYC Brud i Gbg
    ~ Fröken Plommon
    ~ fru augusti 2008

  • Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3
  • Majsis2008

    det med facebook, jag tycker bara den sidan är så jobbig, så mycket onödigt som skickas och bla bla. Nu har jag i alla fall hittat knappen där man inte får några mail från facebook.

    Amor: Jag känner jag har kontroll på det mesta. Nästan för mycket kontroll, detta kan göra att jag är irreterad på saker som går emot mig, men försöker se det bästa med allt. Min nervositet kommer komma sista veckan...är ju 14 dar kvar imorrn...och dom största orosmomenten är fixade som transporten(fick ju inte fakturan i tid), och sen är ju klänningen inlämmnad, ska se resultatet på söndag...men är inte orolig att den blir förstörd.
    Det som är kvar är och åka handla all mat, beställa blommorna från parti hallarna och sen behandlingen på gilda skolan och klippning hos frissan och färgning hemma...

  • AyBee

    Astriden . HÄR ÄR JAG!!!

    Jag har fhaft den mest jobbiga veckan ever på jobbet. Kurs på alla fm för att sen sitta 2 utav 6 säljare och klara av att hantera alla kunder och sälja över budget varje dag!!!

    Men idag kom räddningen -Axel har feber (stackarn) så jag är hemma idag. Nu har jag läst ikapp en hel veckans inlägg och det har tagit sin tid kan jag lova. Ska försöka kommentera vissa saker som jag antecknat....

    Toalettkorgar....vad är detta? Förstår inte riktigt vad ni ska ha det till???

    Amor - Attans, ska antagligen träfffa mina "mammor" just nästa fredag men om det inte blir av så komemr jag jätte gärna!!!

    Astriden - Majsis har ju svarat om Lilleby. Men här kommer lite kommentarer från mig igen.
    Är ett jätte barnvänligt o mysigt område som expanderar nått grymt just nu. Bussen in till stan heter 25:an och tar ca 25 min. Att gå till Amhult tar nog ca 45-60 min beroende på vilka genvägar man tar ,-) Men bussen (oxå 25:an) tar inte mer än en 12-13 min.
    De bygger en massa som sagt och jag vet av en av de andra "mammorna" att deras dotter ska flyttas till ett nybyggt dagis nästa höst. Skolan är kanon och heter Lillebyskolan. Har en kompis som är lärare där och hon stormtrivs.
    Synd att M kände som han gjorde men det är bara som sagt att lägga fram fakta och jämföra, jämföra, jämföra!!!!

  • Majsis2008

    hehe aybee, bra att nån med barn svara på det med dagis och sånt, för det har jag ingen aning om...men har sagt till nina att vart man än bor i torslanda är det mycket barn vänligt område

  • AyBee

    Instämmer till fullo, majsis. Det kryllar om barn här.

    Astriden ang dagisköerna osv. Den sista dagen i maj var det 96 barn som ståyy mer än fyra månader i kö utan att få plats på sitt förstahandsval. Vi fick nu i veckan plats på Axels förstahandsval och han börjar där den 4:e aug. Då har han väntat i lite mer än 1 år. Istället har han nu gått på Solvagnen som ligger vid Torslandaskolan F-6. Det är ett helt nytt dagis med 3 avd - 44 barn och hälften av alla dom kommer att byta nu i höst. De säger också att alla som nu har stått längre än 4 månader kommer att få plats i aug. Det är ju av självklara skäl mycket lättare att få plats om man skolar in barn i aug då alla 5-6 åringar börjar förskoleklass. Vi hade en jäkla tur som ville ha plats precis när de öppnad Solvagnen.
    Men om jag kollar overall på oss i mammagruppen så har alla iaf fått dagisplats på nått av de 5 val på dagis man har på listan så det kommer att ordna sig!!!

  • Astriden

    M gillar området & att Torslanda har ett bra rykte går ju inte att ta miste om men han är så orolig att det är ute på vischan & att vi aldrig kommer kunna åka in till stan eller ta en öl med vänner om vi flyttar ut dit kom det fram igår...
    *suck*
    Men då kollade vi på ett alternativ i Mölndal,
    som är störe & lite billigare men lite att göra = samma pris.
    Men då blev han så förvånad att man hör E6an & tågen.

  • Majsis2008

    men jösses astriden...det är inte världens ände torslanda...och vill han inte höra buller får han nog leta sig utåt landsbyggden till hehe...petig kille...brukar ju vara tvärtom annars...

  • AyBee

    Åhhhh skrev ett jätte lång inlägg så försvann allting ...grrrr

  • AyBee

    Summering.....nej nej nej Mölndal. Ja ja ja Torslanda (om det nu står emelann dom två) Jobabr i Mölndal och jag kan garantera att ni kommer att trivas bättre i T. Bussen från Mölndal till stan dvs brunnsparken tar 25 min. Bussen till T från Nordstan tar 25 min.
    Bussarna går bra - visst - kan bli bättre men jag klagar inte!

  • BarbaBruden

    Toakorgar=
    små söta korgar (exempelvis från IKEA) med massa nödvändigheter i att ställa till gästerna på toaletterna i festlokalen. Mina innehöll halstabletter, bindor, tamponger, tuggummi, hårspray, hårnålar, Panodil, handcreme och nagelfil....Tror inte jag glömde nåt

    Mycket uppskattat av gästerna!

  • Majsis2008

    tack barba...jättebra tips, funderar på att ställa en på tjejernas och en på killarnas...

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3