Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    God morgon!

    Hoppas alla har en go helg!

    Grund! Hoppas blev nöjd med dina inköp! Nu har jag sett din blivande make, skulle precis gå in på Change när mobilen ringde så vände (jobb-prat bredvid en korsett kändes fel på ngt sätt hahhaha) men fick då syn på dig i kassan och vad jag gissade, din blivande!

    Åhhh vad jag är stööörd på att saker å ting inte kan gå som räls i denna bröllopsplanering... senaste grejen är STOLSÖVERDRAGEN PASSADE EJ! JAg hade hittat en tjej som hyrde ut vita stolsöverdrag för 18kr/st, hon är gullig å skickar ett så att jag kan kontrollera strl å tror ni inte att stolsjäklarna har ben som går, vad ska man säga, utåt. Så de passar inte!! Å har surfat runt efter överdrag men de 2 uthyrare som jag hittat tar dels bubbelt upp i hyra och en av dem ska ev sy såna som passar för mina stolar men kan ej ge svar än.... suck. Ngn som ska ha stolsöverdrag eller ge tips på uthyrare. Kan hyra såväl här som i tex Sthlm, det fixar sig alltid.

    Idag ska jag måla vår trappa, eller ja, börja i af. Kommer ta ett tag men ngnstans måste man börja!

    Sorry för långt inlägg.. fööör pratglad kanske

  • Långserud

    Go kväll!

    Tittar alla på Anna Pihl?

    Jag är hemkommen från inspirationstur på IKEA, kollat in vad de kan tänkas ha som vaser för bordsdekorationer. Ngn som är bra på blommor, jag är helt rudis...Är ute efter gröna eller vita blommor som är billiga, ser mkt ut och lätthanterliga! Någon som har dolda floristkunskaper eller tom är en?

    Hortensia har man ju fått tips om efter Bröllopsbonanza men vad finns det mer för billiga bra blommor?

    Ytterligare bordsdekorationsfråga, om man ska ha murgröna på borden, vart hittar man det billigast?

    Åh vad det är underbart med en sån här tråd där man kan kasta ut frågor! Tänkte på dessa frågorna när jag gick runt på IKEA: JA detta ska jag fråga BT tjejerna!

    Astriden: Om vill ha hjälp med något, klura ut ngt eller tja vad som helst- säg till! I like 2 help!

  • Långserud

    Tack Grund! Precis vad jag kom på efter jag skrev det så har ringt min toastmastermadame som skrek av glädje över denna strålande ide!

  • Långserud

    Hej hopp!

    Hemma efter ett styrketräningspass- gött! Dock känns mina armar som spagetti... hade minst vikter av alla...inkl de gamla tanterna men men man måste börja ngnstans!

    Appropå BH-storlek! Grund jag har också fått veta min verkliga (iaf enligt tjejen på Change!) storlek! Hahhaa känns ganska komiskt att man i ca de 10 senaste åren (typ) gått runt och trott att man är en storlek 75B å så är man en 70C! Hahahahaha vore kul att veta hur många BH:ar i fel storlek man har inhandlat?

    Hittade en BH som nog kommer bli bra under klänningen, tyvärr ej så himla piffig eller spännande, helt slät push up (så blir lite rolig urringning hahahaha). Kanske ska man inhandla ett set till? Trosorna till var också helt släta men strumpebandshållaren var i spets och fantastiskt söt...hm..

    Hur gör ni tjejer? Kommer ni ha ett "Bridget Jones" set som är funktionellt bra å trollar med det ena och andra å sen ett "Special" set?

    Nu macka å te!

  • Långserud

    Var ju på IKEA igår å de hade massa fina dukningar på köks porslinsavdelningen å samma på HEMTEX. Bra insprirationsdukningar!

  • Långserud

    Astriden: Hur ska du göra bordsplaceringen dvs namnen på gästerna? hur ska de se ut?

    Nyfiken!

    Go natt!

  • Långserud

    Hej hopp!

    Malin: Vi kommer nog få göra detsamma vilket beror isåfall på vår megatabbe att inte skriva en mailadress, min mamma är på Nya Zeeland (sista 2 OSA veckorna dumt dumt) å så har vi upptäckt att sambons mamma inte är hemma värst mkt om kvällarna, vilket är den tiden folk ringer SUCK! Dissa mammorna!

    Så tips till som inte skickat sina inbjudningar: MOBILNR & EMAIL I OSA:N!

    Idag varit på Plantagen å köpt en Hortensia och oasis block, ska leka florist! Ska se hur det skulle se ut att använda champagne alt. vinglas som vas. Vad tror ni om det?!

    Men jag har förstått det som om Hortensia var en billig blomma? Hm, kanske inte är säsong, 80 kr för en kruka med 2 stora blommor å 3 mindre.

    Vilka blommor är billiga? Nejikor?

    Nu ska jag surfa stolsöverdrag. Sista storyn på det är att mitt hopp står till en tjej som ev. ska sy nya överdrag som passar vår typ av stol (utåtgående ben)...suck.

    Guuu va långt mina inlägg blir hahahaha

  • Långserud

    Stjärnis: Ja det blir nog så, de som har Kalle 3 (ja vet, fråga ej vad som hänt med nr 1 å 2!) tyckte det var en superskoj ide! Gäller bara att 1. vädret är bra 2. vagnen inte för låg/liten så jag ej får plats med min kjol.

    Å min mammas sambo håller på å samla ihop sådana i trakten som har gamla veteranbilar å så ska de köra gästerna till festen. Vore sååå bra!

  • Långserud

    Stackare Malin men finns det ingen liknande blomma? Kass på blommor men ngn som är lik?

    Vi funderar också på hus uppåt Kungälvshållet! Drömmen är att bygga men vi får se...

  • Långserud

    Astriden! Åh va mysigt det kommmer se ut. Men du, jag är en sån nörd som läser instruktionerna etc å kan ni skicka upp dem där vid Stora Holm? Vill inte vara negativ men så att det inte händer ngt. Bara frågar!

    Hur många personer blir det/lykta?

    Jag är väldigt sugen på det också men vet inte när vi ska släppa upp dem, kanske också före tårtan dvs efter buffen? Vi ska ej ha efterrätt å ej möblera om förrän efter tårtan.

    Idag har jag MENSVÄRK! Jobbar till 18 ikväll, sen ska jag hem, bulla upp med min favvomat (Thai från Thai Spice i Billdal), en mörk choklad kaka, favvo ullfilten å ett paket apelsinjuice. Å sen ngt som jag tänkt göra länge: SKRUBB + ANSIKTSMASK å sen Lets Dance! Sambon är borta å har faktiskt inte energi till ngt annat så blir en lugn ensamkväll..Ibland gött! Framförallt ser jag fram emot att somna i soffan framåt 10 tiden... snark!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3