• Rocked

    Värmlänningar?

    Nu slänger ag in mig i snacket. Vi ska gifta oss på nyårsafton-07(snart alltså)
    Vi har hyrt Skänken på Färjestadstravet, dit får man ta med både mat och dryck själv. De har plats för 80 pers.


    Mrs2009 skrev 2007-11-23 22:21:47 följande:
    Mirri vi planerar att vara runt 80 personer så en lokal som klarar upp mot 100 gäster är det vi letar efter. Tänkte ta bilen och leta lite när man kommer hem nu över jul..Kul att det är så många som är Forshaga, det är ju nästan så vi borde känna igen varandra =). Håller med om att hembygdsgården är mysig men jag har så mycket andra minnen där ifrån så det är nog inte akutellt för oss. PRO-gården känns inte så lockande.. är inte så gammal (hihihi). jag har börjar kolla lite på att vara på stadshotellet också, någon som har koll på priser där?Planera på allihop!
  • Rocked

    Vi har catering från Möruddens restaurang, billigt och väldigt god mat.
    Ja det är verkligen jättesnart Har knappt fattat det själv. Tack för lyckönskningen


    Mirri skrev 2007-12-03 19:40:20 följande:
    Rocked: Hade ingen aning om att det fanns lokaler ute vid travet! Där ser man hur mycket jag vet Har ni catering då eller lagar ni själva? Nyårsafton, det är ju jättesnart!!! Hoppas ni får en underbart härlig dag!
  • Rocked

    Mirri: Vem syr upp åt dig i Sunne? Jag är därifrån, men bor i Karlstad numera

  • Rocked

    Hon sydde min klänning med!!! Hon är en gammal vän till vår familj. Men jag vet inte om du känner henne? Men tänk på att hon är vääääldigt mañana. Du får inte bli stressad om det tar längre tid innan du får den än vad hon sagt. Det har varit så i alla år. Jag fick min 2 dagar innan. Den var inte ens i närheten av klar en vecka innan. Men hon blir alltid klar i tid och hon kan ju sy precis vad man vill. Hon syr bara brud och balklänningar numera så det gäller att vara ute i tid, för hon har rätt ont.


    Mirri skrev 2008-01-06 20:36:17 följande:
    Rocked: En till Sunnebrud minsann Josefa Mörling (tror hon stavar så) heter hon som syr åt mig. En underbar spanjorska som har precis samma smak som jag vad det gäller kläder så det kan inte annat än bli som jag vill ha det... Jag vet inte hur mycket hon åtar sig att sy numera för hon är sjukskriven endel om jag förstått det rätt. Sömmerska är väl typiskt ett sånt där yrke som man får förslitningsskador av...
  • Rocked

    Hej hej Lina.../ Mia


    LaSvala skrev 2008-01-07 16:13:26 följande:
    Hejsan,här är också en planerande brud (16 augusti i Kils kyrka, som det ser ut nu). Kul med flera värmlänningar här!Förutom att jag smyger runt här i privat intresse, så är jag också på jakt efter par i Karlstadtrakten som planerar bröllop eller är nygifta. Och vilket ställe är inte bättre att leta på än här?Jag jobbar nämligen som reporter på Kanal 12 (lokalteve i Karlstad) och förbereder just nu en bröllopsserie som vi kommer att sända under våren. Skulle vara superkul att komma i kontakt med er som kan tänka er att ställa upp på en intervju i något av programmen.Om ni kan tänka er att ställa upp i ett inslag är det bara att kontakta mig på lina@kanal12.seHa det bra och lycka till med all planering!
Svar på tråden Värmlänningar?