• rosalin

    Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)

    Gör ett försök att starta en tråd för oss som ska gifta sig runt skövde, eller i skaraborg.

    Vore kul att bolla lite ideer och kanske vi kan ge varandra lite tips och komma med förslag.

    Men framförallt en tråd att tjöta i

  • Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)
  • Mickes tös

    Marsaphir Marlean: eftersom jag inte är någon finsmakare och det är lite som snofsan säger att de lite dyrare menyerna innehåller massa konstiga ingredienser, så blir det inte bättre med dyrare mat för mig, men jag förstår verkligen de som vill ha det.

  • blivandefrularsed

    Mickes tös

    Jag håller med, jag vill ha koll på vad jag äter och känner jag inte igen det så tar jag hellre nåt "enklare" men som jag vet är gott!! Det där med provsmakning vet jag att min kompis och hennes man gjorde inför bröllopet. Dom tog maten från köttex och hade en middag innan där som provade två varmrätter och två förrätter som dom valt ut. Vet inte vad det kostade och så, men det funkade då iaf. Och det är ju bra! Så man vet vad man beställer till ett helt kompani...

    Vi kommer att fotas efter bröllopet. Håller nog med din m2b där, vill inte låtsas vara gift innan...och så är jag skrockfull, vill att han ska se mig först i kyrkan. Tror du inte att du kommer vara lika rörd hela dagen (med undantag för speciella tal, fin sång i kyrkan och sånt som gör att hjärtat gör ett extra slag då och då)? Klart vigseln påverkar en hel del, men å andra sidan så kanske ni ser nervösa och stela ut inför bröllopet. Kan ju vara så att det är en del fjärilar i magen då...så jag tror att man är mer avslappnad efteråt.

  • Mickes tös

    blivandefrularsed: får helt enkelt kolla om de har möjlighet att ge oss ett smakprov och vad det i så fall skulle kosta.
    jo jag är helt med på vad du menar med fotograferingen, men jag tänker lite på gästerna också, men du kanske har någon bra idé om vad de kan göra under tiden...

  • blivandefrularsed

    Mickes tös

    När min kompis gifte sig så tog dom korten efter vigseln. Gästerna åkte till festlokalen och där tog värdparet emot. Dom hade fixat med fotografering av alla gästerna och samtidigt fick man skriva i en bok till brudparet. Sen fick vi gå tipspromenad med frågor om brudparet. Under middagen presenterades vinnarna till tipspromenaden och de vann "varsin månad", dvs vinnaren fick en månad (ex maj inom närmasta året) som han/hon skulle göra nåt för brudparet (tex bjuda dom på middag en kväll eller klippa gräsmattan en gång).
    Innan brudparet kom till festen var det sen lite mingel och champagnedrickande. Det kändes aldrig som att det blev långtråkig osv. Tiden gick fort! Vet inte hur länge dom var borta heller, man får nog kolla ut plaster noga innan fotograferingen så det blir effektivt.

  • Mickes tös

    blivandefrularsed: så sant det är ju ett bra förslag, tack. då ska jag bara fundera på hur jag ska göra om jag ser ut som en dränkt katt i ansiktet...

  • Mickes tös

    problem, mitt första riktiga problem, hjälp. någon som vet någon bra konditor? hon som jag tänkt skulle göra våran tårta kan inte. gärna priser oxå, om nån vet...

  • blivandefrularsed

    Mickes tös

    Ja, det är klart...inte så kul att ha mascara över hela ansiktet...du kanske få ta en vattenfast =) Inte helt omöjligt att jag också kommer bli blödig, men det får vi rädda då isf. Tärnan får ansvara för ett save-the-pictures-kit!

    Kanske kan du ändå övertala din m2b, om du verkligen tror att det kommer bli dåliga kort efter vigseln, det måste ju kännas bra med schemat över den dagen!

  • Mickes tös

    blivandefrularsed: ja, jag är bra villrådig, för när du nämde att nog hela dagen kommer att vara en känslostorm, så gick det upp för mig att risken är att jag inte ser bättre ut innan... men men kort ska ju tas och tar vi med fotograf efter så får vi väl fota själva innan, ja ja det löser sig, får se hur schemat för dagen ser ut när vi kommer lite närmare, men tack för dina bra tankar, det har verkligen hjälpt

  • Marsaphir Marlean

    Mickes tös Jag vill gärna ha det fint upplagt på min stora dag, är det buffe blir det ju bara "som vanligt" vid buffe: Slafs på tallriken.

  • Marsaphir Marlean

    Ni som inte vill att brudgummen ska se er innan bröllopet, hur fixar ni det rent praktiskt förutom att ta fotograferingen efteråt?

Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)