• rosalin

    Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)

    Gör ett försök att starta en tråd för oss som ska gifta sig runt skövde, eller i skaraborg.

    Vore kul att bolla lite ideer och kanske vi kan ge varandra lite tips och komma med förslag.

    Men framförallt en tråd att tjöta i

  • Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)
  • rosalin

    Det här gick ju inte så bra Finns det ingen som ska gifta sig i skaraborg??

  • rosalin

    Mickes tös : jippi! Då var man inte ensam då..
    Var och när?

  • rosalin

    hihi, kunde nästan ha skrivt den raden själv. Inte heller officiellt än, i början av juni. Vi har börjat titta på lokal och det står nog mellan moholms herrgård bjerttorps slott eller aspö gård tror jag

  • rosalin

    jo, risken finns ju att nån hänger här som man känner. Även om det är svårt att tro. Det är anledningen till att jag absolut inte talar om vilken kyrka vi valt
    Planerar oxå för fullt, sambon blir snart galen på allt planerande. Ska ni duka själva eller ha catering/ställe där de dukar? Vi kommer nog se till att det är några som dukar. Blir lite dyrarae men jag är verkligen värdelös på sånt. Fast det är ju lite synd för endel vill man ju styra..

  • rosalin

    jag har inte kommit speciellt långt. Har börjat titta på inbjudningskort och allt sånt och så har jag tittat på klänningar men jag vet inte alls vad jag vill ha. Var på bröllopsmässan i skövde i helgen men det var inte så mycket att ha. Fick dock erbjudande om 15% rabatt på brudbuketten som jag ska utnyttja.
    Restaurang är väl lite dyrt egentligen men mamma och pappa står för festen och de har sagt att det är ok. Vi räknar med at bli ca 45 personer så i så fall blir det 45000 bara där. Sen ska vi försöka önska oss olika delar av de som kommer, tex fotograferingen, transporten från kyrkan, hotellnatten osv. Vi har egentligen inte råd om vi inte gör så. Dessutom vill vi inte ha mängder med prylar.

  • rosalin

    hur ska ni göra med inbjudningskort, festprogram mm? Jag har tittat på att beställa men det blir så himla dyrt.. Fast frågan är ju om jag kan få mamma och pappa att betala det, det är ju trots allt de som är värdpar och alltså borde ju de stå för inbjudningskorten.. hoppas jag. Fast jag vet att det redan är lite dyrt för dem. (har pratat lite med mamma, hon är insatt i planerna. Men hon är den enda som vet, så pappa lär ju få choken när han får höra att de har lovat att betala )

  • rosalin

    Mickes tös >> beställde också katalog från Calligrafen, hade tänkt beställa därfrån, men som sagt det blir ju svindyrt. Får kanske göra sakerna själv... Synd bara att jag är så dålig på sånt..

    Brudbuketterbjudandet var från blomsterhallen tror jag. Hon verkade ok, jag känner inte heller nån så det får bli en chansning. Visst är det svårt att kolla runt när det är så många man känner.. Vill ju liksom börja prova klänning tex, men då är man ju verkligen avslöjad om nån ser en.

Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)