• Jonna83

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    HannaMagnus O Fru enamorada

    Tack så mycket ;)

    Det verkar som att det är bara jag som tänker bjuda några få på vigseln o sen alla andra vänner, bekanta, jobbarkompisar osv på festen sen.. Är det inte så vanligt att man gör så?

  • Jonna83

    ja, jag har ju förstått att de flesta gör så.. Hm.. Det är inte så mycket av ekonomiska skäl vi gör så här utan för att jag är inte så bra på det här med stora grupper ;) Att det är många på en fest gör mig inte lika mycket, det blir annorlunda då.. jaja.

  • Jonna83

    Nej.. för det är så vi känner oxå, vill inte att det bara ska kännas ångest att behöva stå där uppe. Jaja, vi kör nog på på den här linjen iaf.. ;) Det är ju vååååran dag ;))

  • Jonna83

    HannaMagnus

    På Brudspecialisten hittade jag min klänning! Försök o få tjejen med långt blont hår att hjälpa er, hon är hur duktig som helst.

    Är oxå nyfiken på vart ni har hittat hus ? ;) Var o tittade på ett nyss, men njaa...vet inte hur det kändes riktigt.

  • Jonna83

    HannaMagnus

    Vi letar i utkanterna av Kumla, på landet. Det här huset vi tittade på igår låg i Västra Öja, typ mitt emellan kumla, hallsberg o fjugesta. Ååh.. vill ha hus nuuu...

  • Jonna83

    ja jag förstår det.. vi är båda från landet o vantrivs i lägenheten :/ Varför ska det vara så DYRT med hus?!?!

  • Jonna83

    HannaMagnus

    Tjaa.. huset har jättemycket potential, på några års sikt så skulle man kunna göra det jättefin förutsatt att man har mycket tid, pengar o energi. Det är mycket mycket mer som behöver göras än det man ser på bilderna kan jag säga. Och eftersom det är ett såpass gammalt hus så blir man lite rädd för vad man ska hitta när man börjar rusta såå.. njaa.

  • Jonna83

    angående det här med husletande... Vi vet inte hur vi ska göra med vår bröllopsresa för jag kommer börja nytt jobb 1 januari, vilket betyder att när sommaren kommer så har jag inte många intjänade semesterdagar..Och stället jag jobbar på är stängt v. 28-29 så då får jag vara ledig vare sig jag vill eller inte.

    Problemet är alltså, om vi väljer två veckor bröllopsresa så blir det nästan 4 veckors obetald semester.. Och om vi fortf bor i lägenhet då så fixar vi det MEN om vi har skaffat oss hus då så kanske det inte är lika häftigt med fyra veckors obetalt??

    Åååh... va jobbigt.. Känns tråkigt med bara en vecka oxå.

  • Jonna83

    Jag är hääär.. Skulle egentligen inte varit det utan hos fotografen som vi ev. ska boka men han ringde sig sjuk :/ *suck* Jag som har väntat så.

  • Jonna83

    Jm Foto här i kumla.

    Nej jag har inte varit där men har oxå hört mycket bra om dom. Vet inte dock om jag ska åka, då jag ju hittat min.. Fast det är ju himla kul att prova!

Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)