Inlägg från: stenbruden |Visa alla inlägg
  • stenbruden

    Göteborgsbrudar 2008

    Ja gööörläcker var den, vilken tur du har haft!

    Om alla känner alla ganska väl tror jag att man kan köra utan bordsplacering men om ingen känner alla så tror jag det är bättre att göra en! Annars blir det olika läger och ingen sammanhållning tror jag.

    Vi har gjort den ganska klar och då placerade vi väldigt blandat men ingen sitter ensam bland främlingar! Mer pratglada bland tysta och finnar bland svenskar men utan att det krockar.. Det är svårt med bordsplac men jag tror att det är bäst om inte folk känner varandra väl sen innan.

  • stenbruden

    Ja vi tänkte också lägga lite mer tid och tänk på festhäftet! Tror att det kan bli kul och folk får ngt att babbla om.

    Vi funderar på att skriva nåt kul om varje gäst, ingen pinsamt till de som inte klarar det. Man känner dom och vet vilka man kan driva med lite och vilka man absolut inte kan det...

  • stenbruden

    Va skönt ja! Jag har noll koll på hur jag vill att det ska se ut.. men vad det ska innehålla vet jag på ett ungefär

  • stenbruden

    mrsD
    Kom meddelandet fram till din inbox? Min mail alltså..

    barbabruden
    3000 bara, låter jättebilligt! Nån du vill dela med dig av?

    amor
    Hej! Ja du har ju kommit så långt med allt. En annan tänker mest

    Astriden
    JA vill se bild!!

  • stenbruden

    Hallååå tjejer!

    Välkommen RUMM!!! Kul att du har hittat hit! Ja berätta om era planer, klart det går att fixa till våren. Det mest kritiska är ju att boka platsen/festlokalen/kyrkan. Det andra kan man alltid ordna.

    Tack snälla ´Mrsd för mailet. Tyckte det var helt grymt!!!

    Amor
    Vi kommer nog också köra på Li hela dagen men ja håller med dig! Man vill gärna ha ngn som filmar också... Vi känner också en kille som är duktig men han ska ju vara med på bröllopet, som gäst och jag är rädd att han bara känner sig pressad att filma (?) Man vill ju inte att han ska minnas det genom en lins.. Det är ju mer jobb än man tror.. Undra om man kan kolla med någon skola, typ Media. Elever bruakr ju vara duktiga och nogranna. Svårt!!! Vad tror du?

  • stenbruden

    MrsD
    Ja vi tänkte också ha vattenflaskor, lite roligare, på borden. Vi funderar på att ha något tryck eller liknande på flaskorna. Typ som en egen etikett på vin o vatten flaskorna.

  • stenbruden

    Astriden
    Bra idé! Nytt datum! Har min almanacka om ca 20 min... kollar gärna då!

    Amor
    Ja jag fastnade ju för Li, Jocke har ju inte träffat henne än men jag hoppas att han tycker som jag! Hon ska iaf göra min secret box.

  • stenbruden

    Rumm
    Ja drömmar är ju ens undermedvetna Jag ska beställa min från brudbutiken.se (bild finns i mitt galleri) också axelbandslös!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008