• B & S

    Göteborgsbrudar 2008

    Ska osso på mässan! hehe
    fast mer pga min bröllopsbutik men jag kommer säkert kolla också lite privat för ja ska ju osså göra scrapbook inbjudan och album sedan efteråt!! Kan inte kasta ut min artistiska ådra nu bara för man e "lite mera vuxen" det e ju skitkul o klippa o klistra!!!! Fast ja kan ifs mer än så men jaja...teckna har ja inte gjort på ett bra tag tyvärr :( tappat insperationen pga stress. Faktiskt ganska deppig över det....har det inte vart datea killar och byta jobb konstant direkt efter gymnasiet så hade ja nog haft mera insperation tror ja....f*n nu blev ja lite sur...kom på att ja e ju 27 nu o det var liksom 99 ja gick ut!! grrrrrrrr här ska tecknas snarast!! när vi flyttar till större lägenhet om 2v så har vi kontor o då har ja ialf nänstans o va ifred! *tugg tugg grrrrrrrrr* att man ens låter sig själv försvinna...fast inte helt e ju delvis kreativ genom bröllopsbutiken.

  • B & S

    bröllop gbg - 24 november, Aschebergska Eken
    Astriden - 5 April, Stora Holms Säteri
    BarbaBruden- 10 Maj, Masthuggskyrkan
    LindaochLinus- 17 maj, S:t birgittas kapell
    Majsis- 31 maj, Rådhuset
    Stenbruden - 6 juni, Aspenäs Herrgård
    malinlars- 7 Juni S:t birgittas kapell
    stjärngudinnan- 5 juli, Kungslena kyrka
    Joji- 12 Juli, Onsala kyrka
    MrsD- 19 juli, Lysekils Kyrka
    Fröken Plommon - 9 aug, Säve Kyrka
    B & S-080808 centrala GBG

    Tror det är mitt nic ialf....eftersom BT alltid krånglat med det så blir det bytt ibland och sånt efter gammla nic jag haft. jaja vi ska typ gifta oss utomhus på sätt o vis i centrala GBG ialf.

  • B & S

    är det nåt ja missat? eller nåt bra samtalsämne? nåt nån behäver tipsa om eller få tips om? skriv gärna i min GB ja har tyvärr inte tid o titta på tråden varje dag då min bröllopsbutik tar sån himmla tid-vi ska på mässorna nu i okt o sånt me...massa info hit o dit jämt! och nu i helgen ska vi flytta mitt i allt! phuuuuuuuuuuuuuu

  • B & S

    OJ vad denna sida rullar på! nu hänger jag verkligen inte me mera :/ har inte kunnat läsa nåt på minst 2 mån!!!!
    Men antar att så blir de när man åker runt på bröllopsmässor o "står på andra sidan" också och inte bara på brudsidan när man har företag. Men nu ska vi stänga bröllopsbutiken o förhoppningsvis sälja bort allt billigt så vi hinner ut ur lokalen! Annars får vi pröjsa ännu mer i skatt BLÄÄÄÄ det e det värsta me o ha företag! att betala skatt varje månad o de e inte lite heller..........

    Vad händer annars då här? nån träff eller nåt sånt? :)
    Var det inte nån träff nyligen? eller kanske var i nån annan tråd hmmmmm
    Va precis nyligen själv o mätte o dikuterade festlokalen igen men denna gång hade ja me morsan eftersom hon ska hjälpa till e de ju bra o visa vad vi har till förfogan när det väl ska gå av stapeln i kök o festsalen.
    Köpt in tapeten till alla "pappers grejer" och skickat ut alla utom ett Save-the-date korten....inte fått adressen till den sista fast man tjöntar på m2b ca 10ggr?! fast de e hans polare o han vill verkligen ha med honom.

    Köpte hund också förra veckan o fick lämna tillbaka för hon mådde inte bra phsykiskt alls.. :( lite trist då de e så himmla tyst här hemma utan husdjur men jaja får tålas med det men är ialf skönt att få "ta hand" om ett djur en stund ialf för man behöver sånt när man levt med djur hela livet o sen inte ha nåt så är det så trist o man "fattas en arm eller ett ben" känns det som. Hon va söt o rolig men mådde inte så bra.
    Va med om en trafikolycka också förra veckan va inte så himmla kul det! Måste bråka ännu mera med försäkringsbolag o sjukhuset som skrev fel i journalen tom! Det e nästan som dem vill man ska lägga sig ner o dö istl för då "försvinner ju problemet" typ....jo en människa ska lida resten av sitt liv för att nån har vax i öronen o inte lyssnar eller dem e giriga! *lust att gå dit o smacka omkring hela högen*

  • B & S

    Amor Eterno:
    MalinLars:

    Vi finns fortfarande kan man säga eftersom vi stänger inte ner förns 30/11 o måste sälja ut allt i hela butiken. Finns vid Sjöfartsmuseet.
    Om nån e nyfiken o vill titta kan man maila: flamingjune20@hotmail.com
    Vill inte göra BT sur eller nån annan med föööör mycket reklam men tänker också att det finns några brudar som vill göra fynd o när ja ändå måste bli av med dem så, 50%allt. Bla hjärtgirlanger....ooops!

  • B & S

    jo skulle bara säga det e allt möjligt me dekorationer mm så inget med kläder om det e nån som letar klänning.

  • B & S

    Hej hej igen!

    Jag har själv massor av dekorationer redan! hahaha 4-5 kandelabrar för borden och massa satin band i färgerna vi ska ha att binda fast i kandelabrarna och annt. Stora diamanter att ha på borden och små prismor att lägga imellan-kommer se ut som en guldsmed har skälpt ut alla sina diamanter på borden hehehe.
    Ska ha en fågelbur istl för en gästbok för jag vill kunna göra en scrapbook av alla hälsningar efteråt. Alla gäster får skriva nåt trevligt på en lapp och lägga i buren så dem inte försvinner samt där kan man lägga alla "platta" presenter så DEM inte försvinner under borden eller i sopporna!!
    Ska bara fixa lite snören till en grej och alla bordsdukar också sen e det klart!

    Det vi har kvar nu är väl:
    *beställa korsetten
    *sy slöja o kjolen själva
    *köpa ny kavaj/byxor
    *beställa och köpa ringarna
    *göra inbjudningar o festprogramet
    *beställa resan(och betala den blääää)
    *samt inhandla all mat/dricka till själva festen
    får nog se om vi ska ha nån bröllopsnatt på hotel men jag HOPPAS de för ja vill verkligen sova ut i ett trevligt rum med lite lyx ialf!

    Ska bli skönt när det bara är själva maten/drickan o dagen D som är kvar sen! :D man kan börja sluta bry sig om detaljer o sånt...som vilket typsnitt att ha i inbjudningar mm.

  • B & S

    ALLAKANTRALLA:

    Vi ska ha kustens. Kostar 3500 plus 500 i dep eftersom dem vill inspektera huset efteråt och få tillbaka nyckeln.
    Vet ej om det får plats hela 70pers, har hört talas om andra som haft 60-65per där men minns inte om det var där eller på Malins skafferi som de tyckte det var trångt..blandat ihop infot där ev.
    Man får ta med sig allt och dekorera relativt ok vad jag förstår så länge man inte går hål i nåt etc. Finns alla tallrikar, bestick och glas inkl vinglas. Har ej sett vattenkannor eller dylikt så man får nog fixa själv.
    Ang musik anläggningen så e den skit så man får inte låna den utan får fixa nån musik grej själv o högtallare.
    Borden är klaffbord på "båda sidor" man fåller upp och dem e jätte slitna men har man långa dukar och ej genomskinnliga syns det inte. Dem har ca 20 vita stolar som e jätte slitna men även bruna stolar med nåt grönt tyg m gula löv på sitsen. Dessa finns det mera av minst 20-30 ialf. Vet ej om det fanns mer nån annanstans för vi behöver bara runt 20 själva.
    Dem e rätt sjysta där tycker jag ialf hövliga o man kan hyra tex fre 18.00 tom sön 12.00. Ska man ha nån annan dag i veckan så vet jag inte vad som gäller exakt. Vi ska ha från tor 18.00 till lör 12.00 då festen kommer vara på en fredag.

    Hej hej på alla andra!
    Har läst lite om eran pyssel kväll....kommer tyvärr inte då jag mår piss!
    Måste försöka få andra piller än dem jag har för ja har jävligt ont sedan olycka nr2. Stod o grät på Axess akuten efter att få träffa nån som kan skriva ut men det gick inte så himmla bra då man får inget sånt akut direkt?! what? IM IN PAIN!!! sveriges vård e helt sjuk själv verkar det som. Mår ialf som sagt pissigt och är på superdeppigt humör och tappat orken för nästan allt.....blir snart apatiskt om inget vettigt händer eller nån läkare inte lyssnar på mig mera och inte tar ur vaxet ur öronen. Verkar som dem vill att folk ska hamna på metalhuset eller hoppa av bron för då "försvinner" deras problem typ!

  • B & S

    malinlars:
    tis-fre 12-18 idag (ons) har jag varit hemma pga smärtan o knappt kunna hålla huvet uppe...orkar bara hålla det ås man kan titta ner i marken. Vet inte om min kollega står i butiken just idag men imon måste jag väl dit ialf fast de gör on. Lör, Sön, Mån har vi stängt men om man bara kunde komma på en tex Lör så kan man ringa i veckan o be om en tid lunch/eftm så vi hinner vakna till liv lite. Eller maila till min mail också flamingjune20@hotmail.com om det går snabbare/enklare.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008