Inlägg från: Monken |Visa alla inlägg
  • Monken

    Juni 2008

    Menade ju apropå det här inlägget förståss


    BlivandeFruJohansson skrev 2007-09-26 13:25:37 följande:
    Vill me skicka ut våra inbjudningar till alla hjärtansdag! Våra hålls på med. Men vill gärna skicka dom nuNär har ni tänkt ha OSA datumet? Vi gifter oss ju 28 juni, kan man ha de i mitten på maj leer ännu tidigare??
  • Monken

    Jättefin klänning!! Visst känns det fantastiskt när man hittar just Den klänningen, den som bara känns rätt!


    blivandefrun skrev 2007-09-27 18:58:31 följande:
    Ååh jag är helt i extas!! Hittade min brudklänning idag!! Såååå fin Var på rea dessutom så den kostade 2000 kr!! Helt makalöst! Valde mellan den och en med släp och tyckte att det var mer praktiskt utan släp så jag tog den. Dessutom satt den heeelt perfekt, vilken midja man fick!! Har en bild på den men den ger inte rättvisa men ja, kolla mina bilder imorgon MÅSTE jag boka kyrkan och lokalen, blev en stressig dag så hann inte 1 dag närmare nu
  • Monken

    Nej, det låter väl aldeles lagom! Vi kommer nog också att ha osa där i krokarna. Vi vill ha ca 1½ månad på oss att fundera på bordsplacering.

  • Monken

    Båda klänningarna är ju jättefina ju!! Jag har läst att det är flera som tänker ha ombyten. Jag kommer bara att ha min brudklänning precis så mycket jag bara kan den dagen, sen dagen efter när vi checkar ut från hotellrummet skulle jag vilja ha en liten ny klänning och så skulle jag vilja att vi går ut och äter middag tillsammans som man och hustru för första gången. Mmmmmmmmysigt!!!!

  • Monken

    Å, vad kul!! Överraskningar är alltid spännande

    Har du funderat på om du ska ha slöja eller inte?

  • Monken

    Nej, jag vet inte heller, min frisör har stora planer för mitt hår. Jag har alltid haft kort hår, men nu sparar jag ut för att kunna ha lite uppsatt hår. Fast om man då har slöja syns ju inte håruppsättningen. Å andra sidan kan man ha håruppsättningar andra gånger i livet, men slöja bara en gång... Klurigt detta...

  • Monken

    Ja, och min frisör sa dessutom att det krävs ganska mycket hår för att slöjan ska fästa bra... Jag har kikat runt på olika bilder på uppsättningar. Tur att jag inte måste bestämma mig förräns om ett bra tag!!

  • Monken

    Neo2006, jag har inte sparat länkar, har bara mest surfat runt på olika sidor med håruppsättningar, men alla brudar har längre hår än vad jag kommer att hinna få, så jag blir inte alls hjälpt...

    Vi har också funderat på färgtema och har valt grönt. Jag har en önskan att mina tärnor har gröna klänningar och sen kommer vi att ha grönt med på inbjudningarna och dekorera borden med murgröna.

    Psalmer var det också... jag (min m2b lämnar över hela "kyrkbiten" till mig) älskar Sommarpsalm, så den är given. Sen funderar även jag på I dennna ljuva sommartid.

    Tur att vi har varandra här och kan dela lite tips!!

  • Monken

    Usch, idag vill jag inte spara till långt hår längre... det kommer ju en mellanperiod när man inte kan göra nåt alls med kalufsen och där är jag nu!! Har letat efter bilder på korthåriga brudar, men det finns ju inga. Jag vet å andra sidan att om någon vecka har håret växt lite till och så är jag lite nöjdare igen.

Svar på tråden Juni 2008