Inlägg från: Neo2006 |Visa alla inlägg
  • Neo2006

    Juni 2008

    Oj, vad ni kommit långt i er planering. Vi gifter oss den 21 juni (midsommardagen). Det blir ett tredagars, med fest på fredagen, bröllop på lördagen och brunch på söndagen. Ännu är inget bokat eller planerat mer än kyrka och lokal.

    Vi har inte tänkt skicka inbjudan förrän i mars. Däremot ska vi trycka NN (hjärta) NN 21 juni 2008 + adressen till vår bröllopssida på baksidan av julkortet som vi skickar i år. Eftersom vi gifter oss en helg som folk vanligen brukar boka upp så vill vi att gästerna ska veta tidigt.

  • Neo2006

    Anledningen till att jag vill ha två är att jag tycker det är jättefint med axelbandslöst och släp, men inget av det är särskilt praktiskt på festen så då vill jag ha en partyklänning. För att ha råd med två klänningar måste jag nog köpa Kina-klänningar, men det vet jag inte om jag vågar. Så jag får nog nöja mig med en. Jag ska nog ha en lite enklare vit klänning dagen innan (midsommarafton) och en krans med vita blommor.

    Själv har jag ingen aning om vad som kommer att hända närmast efter bröllopet. Den delen står min sambo för.

  • Neo2006

    Jag tror inte att jag vill ha slöja men jag har inte riktigt bestämt mig. Du då?

  • Neo2006

    Jag sparar också för att kunna göra en fin uppsättning. Egentligen tycker jag nog att slöja passar bäst till utsläppt hår. Det tål att tänkas på...

  • Neo2006

    Vi åker iväg varje år två veckor tillsammans med min sambos familj. Jag tror inte att vi kommer att ändra den traditionen bara för att vi gifter oss en vecka innan. Det ska verkligen bli skönt att komma iväg och bara slappa. 8)

    Jag lutar lite åt ljuslila och ljusgrön men jag kan aldrig bestämma mig. Tycker egentligen att brunt och rosa är finare men det är ju inte så somrigt.

    Monken:
    Vad har du hittat för bra sidor med uppsättningar?

  • Neo2006

    Psalm 289: Guds kärlek är som stranden och som gräset, är också fin.

    Jag och min tärna har i helgen enats om ett färgtema. Det blir grönt och lila. Hon ska ha en grön klänning så det blir huvudfärg.

Svar på tråden Juni 2008