Inlägg från: Blir_Fru_0707 |Visa alla inlägg
  • Blir_Fru_0707

    Pampas Brudar 2

    Tillbaka i Åbo efter 4 veckor i Österbotten. Vi gifte oss 7 juli och det var alldeles underbart! Det regnade inte alls då vi fotograferades och vi hade en underbar fotograf som fick oss att trivas så bra, fotona blev jättebra! Han fotograferade också vigseln i kyrkan o sen gruppfoton efter vigseln och de blev alla fina minnen. Vi ska förstora upp o lägga på väggen ett foto med "ringpåträdningen" :).
    Alla gästerna var så glada o trevliga och det hela blev en glädjens dag o vi har bara suttit o drömt om dagen nu i 3 veckor... :)
    Nu är jag fru! :)

    Jag blev också överraskad med en möhippa 1 juli! Jag hade inte alls trott att jag skulle få någon möhippa, hade helt enkelt bara antagit det. Vi bor i Åbo o for till Österbotten en vecka före bröllopet. Vi tillbringade tiden på en liten ö och enda sättet att ta sig dit är med privat båt. Söndagen den 1 juli var jag o min man ute i trädgården o fixade, helt plötsligt kom min mans systrar o det var ganska vanligt, för de tillbringar också mycket tid där, men så såg jag mina systrar o förstod inte vad de gjorde där, då jag såg mina två kompisar, då gick det upp ett ljus! Möhippa! Jag har nog aldrig varit så överraskad! :)

  • Blir_Fru_0707

    Här var det inte mycket liv! Men kanske alla nygifta är på smekmånad?

    Har varit tillbaka från semestern i fyra dagar nu, det är slött på jobbet. Det regnade för det mesta under de 4 veckorna vi var i österbotten, nu har de lovat fint väder i helgen. =)

    Fru0707: Har du vant dig vid ditt nya efternamn? Har du fått något nytt sjukförsäkringskort? Jag tror man ska få ett nytt automatiskt, men jag har inte fått något ännu.

  • Blir_Fru_0707

    Alla ni som just har bytt efternamn: hur känns det?
    Är det någon annan som känner att ingen längre vet vem man är? Som när man ringer någonstans o presenterar sig med sitt nya namn, den som svarar blir helt ställd o vet inte riktigt vem de pratar med... Förklarar ni för folk vem ni är och att ni bytt namn?

Svar på tråden Pampas Brudar 2