• Saya

    Snygg MED tandställning - tips!

    Har i många, många år funderat på att skaffa tandställning då jag ALLTID skämts över mina tänder. Dum som jag var så ville jag inte sätta i den när jag var i tonåren och det ångrar jag bittert i dag!!

    Ni som nu är över 20 (det är väl då det börjar kosta pengar), hur länge ska den sitta i och hur mycket kostar kalaset? Visst är dom annorlunda nu än för 15 år sedan, är de inte lite mer "osynliga" idag? Hade så gärna velat ha fina tänder, färgen är det inget större fel på men gluggarna... fy! Det har påverkat mig hela livet, jag skrattar och ler inte gärna inför främmande människor och hur rolig uppfattas jag som då?!

  • Saya

    Ladye

    Hur länge kommer du ha den kvar? Vet du det?

    Det kostar alltså dig nästan 14 000 men själva tandställningen är dyrare och FK betalar resten? Förstod jag dig rätt då? 14 000 är för mig OTROLIGT mycket pengar då jag är arbetslös. Men som sagt, det är nog värt det!

  • Saya

    Ladye

    Såg nu ditt tidigare inlägg att du ska ha den kvar tills du är 25 så bortse från min första fråga

  • Saya

    Glitterkråkan

    Åhhh vad glad du gjorde mig nu!!

    Jag tror inte att jag behöver i nederkäken (jag vet ju inte säkert, men jag tror inte det) utan bara i överkäken.

    2 år känns ju som en halv evighet, men samtidigt har man nåt att se fram emot! Hur fungerar det med FK då? Sköter tandläkaren den biten? Ska ta och ringa min tandläkare imorgon och boka in en tid. Känns MYCKET mer motiverande att ge sig in i något sånt när man vet att det finns fler som sitter i samma situation!

  • Saya

    Ladye

    Nä, du har så rätt så! Ska kontakta min tandläkare imorgon och boka tid så får vi se vad hon säger.

    Jag funderade för ett par år sedan på porslinfasader men det om nåt är väl svindyrt?

Svar på tråden Snygg MED tandställning - tips!