• Kroppsnära

    Nutrilett i 2 veckor-pepptråd, vill du hänga på?

    21/8-04 Bara att hänga på! de där rånen gör varken från eller till. Det svåra är bara att stoppa till att det bara blir några stycken och inte ett helt paket haha

  • Kroppsnära

    Första helgen blir en utmaning nu!

    Vågen visade 68,4 kg = minus 7 hg. Totalt är det 2,1. Nu börjar det hända grejer =)

  • Kroppsnära

    Helgen gick faktiskt bra. Jag åt middag fredag och middag med efterrätt på lördagen. I Övrigt höll jag mig till mitt pulver och mina bars. Vikten nu är: 68.9 kg vilket innebär att resultat vecka ett är minus 1,6 kg.

  • Kroppsnära

    Thailandsbrud och 21/8-04 --> Det är väl inte hela världen utan bara att ta nya tag igen. Det har ju gått så bra för er hitills!

    Vågen stod på 68,5 nu i morse vilket innebär -0,4 kg första dagen denna vecka.

    Snart är det midsommar!

  • Kroppsnära

    Zanzibardrøm --> Välkommen till vår tråd och lycka till!

    Jag är 27, snart 28 (den 25 juli...)

  • Kroppsnära

    Idag blir det middag för min del - är så hungrig och uttråkad på alla shaker och barer. det blir rostbiff, ris och bönsalsa så det är ingen fara med kalorierna egentligen. Vågen stod still i morse men det känns som om det kommer att hända lite till i morgon trots att jag äter middag och att jag nog ska ha mens. =)

    Under midsommar tänker jag ge mig ett brejk på själva midsommarafton. I övrigt ska jag försöka så långt det går att hålla emot.

  • Kroppsnära

    Vågen står på 68,3 så ytterligare två hekto har försvunnit!

    Nu önskar jag er alla en bra midsommar och hoppas att ni unnar er lagom mycket gott =)

  • Kroppsnära

    Kan tipsa om Allevos påsar med snacks. Potatis och lökringar bara 99 kcal per påse och perfekt när saltsuget sätter in =)

  • Kroppsnära

    HUr har det gått före er? Jag har i alla fall ätit som en tok i tre dagar. Vågar inte ställe mig på vågen förrän i morgon bitti...=)

  • Kroppsnära

    Vågen visar idag 69,6 = plus 1,3 kg.

    Totalt sedan start -0,9 kg.

    Jag kör på igen. Känns som om det är mycket vätska.

  • Kroppsnära

    Hallå alla! Kul att läsa om era framgångar och incidenter med kolsyrat vatten och nutrilett...=)

    I morse stod vågen på 69,1 vilket = 0,8 kg mer än lägsta vikt innan midsommar.

    Idag har jag feber och gick hem från jobbet kl. 12:00. Ingen matlust så att dricka nutrilett fungerar bra...=)

  • Kroppsnära

    Bra jobbat tjejer!

    Nästa torsdag ska jag göra en secret box till min M2B så jag måste också lägga på ett kol...=)

    Vågen står still idag med, men jag fuskade faktiskt igår. Åt sill och potatis från midsommar...

  • Kroppsnära

    Secret box är bilder på mig i en liten "hemlig box" som jag ska ge till min M2B på bröllopsdagens morgon.

    Jag ska fotas vid en strand i en genomskinlig vit klänning med bara underkläder under...

  • Kroppsnära

    Zanzibardrøm --> Egentligen vågar inte jag heller men...jag tänkte precis som du. Kan vara av glädje för oss båda när man blivit gammal och grå haha. Sen tänker jag har texten "for your eyes only" på boxen efter tips här på BT.

    Hnnie --> Bra jobbat! 2 kg sedan i måndags är ju suveränt.

  • Kroppsnära

    hmm....jag har ätit choklad i mängder...och sill och potatis samt ägg och kaviar hela veckan...Står kvar på 69.1 kg Ikväll ska vi ut och äta mat på restaurang. Men sen jäklar MÅSTE jag ju i alla fall skärpa till mig så att jag kommer ned till 68 kg. Fotografering nästa vecka ju. Råkade köpa ett par riktiga tanttrosor för att en säljare på triupmh sa att de skulle bli så fina på. Jaja BH:n var i alla fall fin (men dyr).

  • Kroppsnära

    Klart att vi ska köra på tjejer! Bra att ha er här. Jag vill egentligen ned till 63-65 för att ha lite marginal att gå upp utan att jag börjar vantrivas. Men till nästa torsdag är det 68 kg som gäller - och det är ju som du säger inte långt kvar.

  • Kroppsnära

    Det häe med smaker är så individuellt. Jag tycker exempelvis att chokladsmakerna är de bästa i längden. De är nästan aldrig de godaste men man tröttnar inte lika snabbt på smaken. Svårt det gäller att testa sig fram.

    Idag står vågen på 68.3 igen vilket = minus 2.2 kg sedan starten med nutrilett. Och lite drygt -3.2 kg sedan i slutet av maj. Kör vidare fram till vecka 29 då min semester börjar. Tänker dock inte börja äta helt som vanligt utan varva lite pulver och bars med riktiga måltider för att inte gå upp allt. Efter semestern tänkte jag försöka plocka av lite till så att jag kan beställa klänningen till bröllopet =)

    Kör hårt tjejer!

  • Kroppsnära

    Är också trött på detta nu. Dessutom har jag äntligen gjort min secret box och kan slappna av lite =).

    Nej jag ska göra som ni andra. Äta ett mål om dagen och köra pulver resten. Vecka 29 börjar semestern och då ska jag njuta - men i lagom njutbara mängder=)

  • Kroppsnära

    21/8-04 --> Jag har inte sett mer än en bild direkt i kameran än...nästa vecka får jag cd:n med bilderna. Kan ju tillägga att jag också är rätt kraftig, om än inte med valkar överallt, men riktigt kraftigt byggd. Kändes konstigt att strutta omkring i bara BH och trosor + ett strumpeband på bryggor, klippor och båtar =). Jag var ganska stel tyvärr men det gick bättre i slutet.

    För ca 5 år sedan vägde jag 95 kg till mina 168 - då hade jag aldrig vågat heller.

    Hur som helst kör på till 30 års present eller årsdag av bröllopet - det kommer nog vara riktigt uppskattat av din man. =)

Svar på tråden Nutrilett i 2 veckor-pepptråd, vill du hänga på?