• Anne69

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hejsan!!

    Är det ngn mer än jag som ska gifta sig sommaren 08 och kommer från Lund?

    Skulle vara hur kul som helst med lite Lundabrudar här inne på BT.

    Hör av det så kan vi hjälpa varandra med lite tips!

  • Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?
  • Anja 19 juli 2008

    NUMMER 500

    Tänk så många inlägg vi gjort nu, hihi... :D

  • Anja 19 juli 2008

    Måste ju berätta hur jä..la olämplig jag var igår. Vi var på kräftskiva hos sambons storasyster. Hans mamma (speciell kvinna) var ju oxå där och allt urartade tyvärr och min sambo och hans mamma började bråka (min sambo har ett fruktansvärt temprament minst sagt, kan vara lite drygt ibland men hans mamma är likadan, så även pappan, suck...)

    Iallafall så vrålade han på henne så att det stod "härliga" till angående att hon kom med lite "åsikter" angående barnuppfostran. Min sambo flög i taket och skrek åt henne att hon inte skulle våga att kommentera barnuppfostran ens en gång för att hon har inte en aning om hur man uppfostrar barn eftersom hon själv knappt varit närvarande i sina barns liv osv osv osv...

    Ja, härligt va...

    Min sambo tog våra barn och gick hem (jag som ALDRIG dricker, var efter alla snapsar rätt så yr och lullig här och ville inte alls följa med hem, kände att jag inte riktigt skulle klara att gå hem i mitt tillstånd, så jag stannade ju kvar, vilket sambon var riktigt sur över sen när jag kom hem. )

    Alltså jag är hopplös... Jag KLARAR inte snaps, eller ren sprit överhuvudtaget, varför fattar jag inte det!!!???

    Spydde som en kalv när jag kom hem, lyckades även trilla på hemvägen så jag skrapade upp hela handen, såååå fjortisaktigt. DEt är så jag skäms rejält, men kan ändå inte göra annat än skratta.

    har legat i sängen hela förmiddagen och mått så fruktansvärt dåligt, fy f...n för alkohol, urk...

    Men kräftor hade jag kunnat äta idag igen. Shit så gott det är!!! Jag åt ett helt paket själv :) Mums...

    Ni kan ju tänka er den fyllespyan 8)

    Ja, det var dagens rapport från mig, som sitter på jobbet just nu och önskar jag istället låg hemma i sängen med en bok, (inte för att jag hade fått vara ifred men ändå...)

    Jaaaa och det mest sanslösa, när jag ligger i sängen i förmiddags, halv medvetslös och illamående och äldsta sonen blivit hämtad för att åka med en kompis t landet, och de andra två barnen sov middag, då kommer banne mig sambon och kryper ner bakom mig och vill ha roligt...

    jaha lixom, här ligger jag, superofräsch och superbakis... Hur upphetsande kan det vara ;)

    Jaja, det är rätt så trevligt m bakfyllesex ;)

    Nu ska jag gå och jobba lite...

    Varför händer det inget här inne... Nu får ni minsann skriva lite. Jag får för mig att det bara är jag som har för lite vettigt att göra ;)

  • Ninni75

    gör ett snabbt span på sidan. ANja, jag vet inte om jag i alla fall kan titulera med att göra vettiga saker ;) har tillbringat mer eller mindre hela helgen i soffan framför fritidrotten eller städat.......(kul = NOT!!) Sambon är och hämtar svärmor vid tåget nu så jag lär vara "borta" ett par dagar nu då jag inte vill riskera att avslöja våra planer till nästa sommar ;)

    Många spännande tips på sidor förresten från såväl Anne som Anja, försökte logga mig på gamman men lyckades inte. Har aldrig hört talat om facebook förr, är den bra den sidan och vad innebär den liksom ;) :)

    Ha det riktigt bra alla brudar !! :)

  • Ninni75

    Läste förresten i tidningen att det är rea på MIllans i LUnd om Ni skulle vara sugna på en liten runda.....drömrunda om inte annat :) Jag lyckades inte få med mig sambon dit då han är livrädd att jag ska köpa en klänning bara för att det är rea!! Jag försökte intala honom om att det är rätt stor skillnad på att köpa vardagskläder och bröllopsklänning men den gick liksom inte hem ;) ...... ok jag ska väl erkänna att jag mår som bäst då jag fyndar..... ;)

  • Ninni75

    har någon av Er andra tänkt göra en secret box??

    Tell me!! :)

  • Ninni75

    ....... tro inte att jag är desperat, men det hade varit kul om någon var här dessa skälvande minuter innan huset okupperas ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Haha

    Ninni75 (desperat??) ;)

    jaså svärmor vet inte om planerna. Vad KUL...

    Vi har ju berättat för ALLA typ så här är det inte lika kul överraskningsmoment. Jag hade nog aldrig klarat att hålla tyst om en sån grej :D

    Beundrar er som kan!!!

    Var ligger Millans i Lund, är det det som ligger vid Clemenstorget typ??

  • Anja 19 juli 2008

    Lite irriterad

    Var på kräftskiva som sagt... Vägde mig på vågen i badrummet hos svägerskan (visserligen efter en jä..la massa mat, åt ju ett helt kg kräftor själv och säkert 5-6 mackor och sen MYCKET dricka, plommonpaj, glass och kaffe etc...

    Men chocken...

    jag vägde 5 kg mer än på jobbets våg? Hade visserligen första mensdagen oxå så jag var nog lite vätskefylld.

    Men fy så jä..la besviken jag blev :(

    Frågade svägerskans man om vågen och han sa (han är rätt så fixerad vid träning och vikt osv) att den är helt korrekt.

    Bläääääääääääääääääääääääää...

    Men sen sa han oxå att en viktskillnad på runt 3 kg ska man aldrig bry sig om för det är så mycket som spelar in, vätska, maginnehåll, tarminnehåll etc *asg*

    Men fyyy...

    Iallafall så vägde jag mig på jobbet, för den vågen gillar jag mkt bättre ;) och där vägde jag som vanligt...

    Jag som trodde jag hade 1,5 kg kvar att hamna under 80-strecket. Istället har jag 6,5 kg kvar.

    Visst är sån jä..ligt deppigt!!!!

    Var verkligen tvungen att gnälla lite.

  • Anja 19 juli 2008

    Anne69

    Är du frisk eller... Så att du är på jobbet nu menar jag. ;) SEr ju inga inlägg från dig, hehe...

    Eller du har helt övergett BT för facebook nu ;)

  • Anne69

    Hej tjejer

    Jag är på jobbet
    Springer på dass varje halvtimme.....har ställt mig på vågen, droppat två kilo....jag skiter mig smal...ha ha ha....är det ngn som vill bli av med några kilon så kan jag rekomendera att besöka toaletten efter mig, antingen så smittar jag er eller så kräks ni...det/jag är inte så fräsch!
    Men iallafall på jobbet idag!! Hurra....ehhh?

    Ja du Anja, vilken helg du hade...
    Skrattade högt nu på jobbet när jag läste ditt inlägg och även åt Ninnis "hallå...är det någon här".....ibland smyger BT-behovet på...

    Min helg var skittrist, inga skandaler, inte ens sex eller annat. Mest forsterställning på sängen och en liten utsvävning när jag vågade mig på att smaka Anders hemlagade Cheesecake. Ja ni fattar va?
    Inte allt för fartfylld helg!
    Snark!!!

    Ja vad kan man säga om facebook egentligen, så där jättekul är den inte men ett bra sätt att få tag på gamla vänner och se bilder på folk och ja..lite sånt. Men det är roligare här!!!
    Vet ni vad..
    Helt sjukt....Men svärföräldrarna går in med ett gäng kosing nu inför bröllopet. Jag är skitglad, trodde de var lite snåla, men fan heller. Jäkligt roligt då vi sparar och sparar....och vänder och vrider för att få till det!

    Hur mår alla idag...

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?