• Tina75

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hej och hå på er,

    nu blev man minst sagt chockad....... fattar inte någonting av hur sidan fungerar, fick dessutom bytta nick eftersom mitt Ninni var upptaget.......snacka identitetskris!!!! :)

    Hur har Ni det alla trevliga lundabrudar? Tråkigt med er spavistelse Anne, kan verkligen förstå besvikelsen :( Vi hade som jag nämnde tidigare möhippa igår och jag tror att bruden var väldigt nöjd, känns roligt. Är dock helt borta idag detta trots att jag inte drack en droppe ;) märks att man passerat de 30 och har små barn hemma ;)

  • Tina75

    Har alla MINA FAVORITER fösvunnit nu när sidan blivit omgjord......panik i så fall ;(
    HUr fungerar detta egentligen????????? puuuuuuhhhh

  • Tina75

    Vet NI tjejer, nu är det faktiskt bara dryga NIO månader kvar tills jag står brud. Är det inte dags att lägga på en rem då!!?? ;) :)

  • Tina75

    Hej gott folk,

    Jag håller med föregående talare vad det gäller min egna möhippa. Lugnt och avslappnat med massa god mat och dricka räcker mer än väl. SKulle kanske vara trevligt med lite dans som avslutning.

    ANne du har rätt NInni är numera Tina!! :) Ska se om jag kan aklimatisera mig till denna "nya" identitet....... ;)

  • Tina75

    En upptagen skara människor i brudar Lund ;) Hur har alla det?? :)

  • Tina75

    Anne; Kalla mig för Tina!! Det kan bara inte vara rimligt med de kostnaderna för serveringspersonal. Kan ni inte hyra dem genom ett annat ställe för att hålla nere kostanderna. ALla vi har varit i kontakt med har tagit mellan 115-140 kronor i timmen. Lite mer rimligt!! :)

  • Tina75

    Vet i och för sig inte om det är svart.......har tänkt mig dem som vita, eftersom de flesta av ställena är välkända och rimligen inte borde anlita svart arbetskraft...... eller är jag naiv ;) jag tror inte jag vill gräva så värst mycket djupare i detta (bäst att inte veta!!)...... ;)

  • Tina75

    Tyvärr har man inte riktigt koll på cateringfirmor som kör mat till Österlen. Men med tanke på att det hålls en hel del bröllop där Ni ska vara borde det finnas massor av tips att inhämta...... om du inte har samma otur som jag tycker mig ha.... Alnarp är fullbokat så gott som hela nästa vår/sommar och var det samma detta året ändå har det varit minst sagt trögt att få respons från brudpar som haft eller planerar bröllop där. Vet inte var alla gömmer sig ;) :) ;) :)

  • Tina75

    nu börjar sambon plocka samman för kvällen, bäst och hänga på om man ska hinna prata med honom något idag. Ha det gott och sov sött!!

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?