• felines

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hej Lundabrudar!

    Vi ska visserligen gifta oss först 2009 men eftersom jag avskyr att stressa och gärna vill ha bröllopet ett specifikt sommardatum tänkte jag att det inte kan skada att vara ute i god tid :). Tack så jätte mycket för tipset om buffématen, det verkade vara precis vad vi letar efter. Vi tänkte först ha grillbuffé med massa "lyxiga" tillbehör men den här buffén verkar vara riktigt toppen och dessutom prisvärd, måste provsmaka.

    Det svåraste tycker jag är lokalen. Vi vill gärna ha något i eller i mycket nära anslutning till Lund. Har ni några tips på ett ställe där man just kan ha caterad buffé, egen bar och dansa länge! Vi kommer ha ca 70 gäster och är ute efter något mysigt men vackert.

    Helt tokigt vad man blir beroende av BT, måste jobba!

    Ha det bra!

  • felines

    Tack för era snabba svar!

    Egentligen vill vi försöka undvika just AF-borgen och Axelgården för att våra vänner gift sig där. Har funderat lite på Logen men 6000 känns spontant lite dyrt när man är student... men jag har inte så mycket priskoll än och allt är relativt (dessutom är jag inte student längre 2009 ;) )

  • felines

    Ninni 75
    Tack!

    Anja74
    Axelgården ligger på Västratornsvägen 1 i Lund. När man kör från Lund och passerar Nöbbelöv på vänstersidan ligger det några km senare på höger sida. Det är en ganska charmig gård med häststall omgiven av skånska åkrar.

    Förresten är det någon som har koll hur det är med giftemål om man gått ur svenska kyrkan. Får man över huvud taget gifta sig i kyrkan då?

  • felines

    Hej allihopa!

    Jag blir knäpp på denhär nya sidan!
    Nu kan man inte sortera inläggen på område, och det absolut värsta är att mina anteckningar är borta... sååå suurt, det tar ett par veckor att samla ihop allt igen. De kunde ju ha förvarnat!

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?