• 15septbrud

    Pengar i bröllopsgåva - hur mycket ska man ge?

    ärligt talat kan jag inte fatta hur man kan önska sig pengar!! jag är sån motståndare till detta. jag skulle aldrig ge pengar än mindre önska mig det...... vi ska på bröllop och dom har önskat sig pengar. vi som är totalt emot det (familjen) har gått ihop och köpt en servis..

  • 15septbrud

    om man nu ger pengar tycker iaf jag att 500kr är precis lagom, varken mer lr mindre. det är inte snålt och inte för mkt..

  • 15septbrud

    "och bara de är genomtänkta och roliga så blir man ju jätteglad"

    shit vilka krav jag är en av dom som inte önskar pengar eller gåvor. folk får lägga ut mkt ändå tycker vi med nya kläder, ev möhippa/svensexa.. vi vill att dom är där och har roligt. inget mer..

  • 15septbrud

    jag håller inte med tycker inte alls presenter hör till ett bröllop!

  • 15septbrud

    alltså det beror verkligen på personen. vi vårt fall så vet gästerna att vi menar det vi säger.. vi vill verkligen inte ha presenter. vi har önskat oss att dom fotar och mailar ut kopior om något + att dom har roligt.
    men i andra fall, om dem säger -nej det behövs inte, vi vill inte ha något. hade jag köpt nåt. men om jag visste att paret verkligen menade det skulle jag komma utan. jag skulle ge ett kort med lyckoönskningar, skriva något fint.. lr så.

  • 15septbrud

    (alltså om det är lite vagt.. att dom mer inte vill säga vad dom vill ha fast vill gärna ha något...)

Svar på tråden Pengar i bröllopsgåva - hur mycket ska man ge?