• Finlands tjejen

    18 augusti 2007, nr 2

    hej såg att våran förr atråd var avstängd. nu lagar jag en ny.
    så välkommen in.

  • Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2
  • tvillingmor

    Ahhh.. shit bara fyra veckor kvar.. Å mycke å göra.. Smågrejer som tar lång tid.. Festhäfte, vigselprogram, dekorationer.... åååhhhh!

  • J_J

    Hej tjejer!

    Kollar man på olika väderrapporter inför de kommande veckorna, ser det ut som vi som gifter oss den 18/8 har Moder Natur på vår sida - peppar, peppar...
    "De kommande tre veckorna blir det regn, men i mitten av augusti blir det sol igen och hopp om en vacker sensommar".

    Och vad jag kan minnas brukar nästan alltid augusti vara bäst, med riktigt sköna sommarkvällar.

  • tvillingmor

    Så bra ... Jag satt just och funderade på om jag skulle inhandla ett fint paraply...men de kanske inte behövs då.. eller har ni handlat nåt?

  • PennyJenny

    Vår fotograf tillhandahåller paraply och han är med hela tiden när vi är utomhus så vi behöver inte fixa det. :)

    Har varit hemma på ön i helgen och nu är brudbukett och tårtor oxå beställda! Så nu är det inte mycket kvar inte, så skönt.

  • tree

    hej alla!... jättekul att höära detta väderprognos!...

    jag har köpt en stor vit paraply iaf... och hry ett tält (vi kommer atr ha en utomhus vigseln)

    vi pyslade mycket i helgen och är nu klart med vigselprogrammet! yahoo! många timmar tåg det, men det var det värt... de ser ut helt fantastist! vi har också gjört en 'first attempt' av vår festprogram.... men vi vänter för sångtexter från toastmastern för att skriver ut detta för riktigt.

    nästa helgen är det m2b's fördelsedag och hans familj kommer för besök så vi förvänter oss att inte gör så många bröllops saker och helgen innan bröllopet kommer min familj från usa... deras första gång i sverige... så det finns bara 1 helg kvar för oss att fokusera helt på bröllopet!..arrrgh... jag blir så nervos när jag tänka på det.... det är så spännande...

  • tree

    jaö... vi hade planerat med en lite brudnäbb att sprinkla rosor bland längs 'alter gången'... vi han kan inte gå forforande!...2 års gammlt!... oh well... nu måste jag sälja den fin blommorskorg jag köpt!... det var så söt!... eller kanske jag kan använder den för en toaskorg med lite användbara saker på... hmmm?!

  • Daia Gräddnos

    tree

    Nej, två år gammalt och går inte? Haha, ursäckta mig, jag forstår hur dumt det måste kännas, när man har planerad med god margin (måste man säga). Har du nån annan som kan va brudnäbb istället? Eller kan hon bli "följd" av sin mor?

    Hur gör ni annars med blommor (blev lite inspirerad av tree nu)? Jag ska beställa blommor nu, tänker har en enkel bukett (bunden med sidenband) med enbart germini/gerbera, coursager till M2B och bestman (enbart en enkel germini).
    På borden tänkte vi ha avkapate blomhuvud i små skålar, och en bukett blommor vid ingångsdören. Blir kanske lite lite blommor till pynt?

  • tree

    nej det finns ingen anna brudnäbb... vid förbereddning av alter och stolar så ska nån bar kastar nån vitt tyggs rosblad på golvet...

    ska har en röda och rosa rosor i min bukett med (förhoppningvis) 2 knopprosa pioner, lite blad och skimia i mellan... handbund med sidenband... inte så täjt som en boll som man vanligtvis ser... mina tärnar ska har vit hortensia med 1 röttrös på en sid (asymetrsiskt) men blader runt, papporna, betsman och toastmasters ska få en röttros corsage och m2b en lyx rödrosa corsage. mammorna ska få en ros var från mig när jag går fram till m2b

  • PennyJenny

    Jag har bukett då, men min blivande har ingen crosage och brudnäbben har ingen bukett för hon ska hålla den mindre brudnäbben (som är 16 månader då och nyligen börjat gå) i handen och sedan ska hon ju hålla min bukett så det blir bara roddigt för henne med en egen.

    I kyrkan har jag tänkt ha vitarosa liljor på altaret och det lilla maria altare som finns. Dessutom är det lövat med björkar vid kyrkporten och griden och det är det sedan oxå vid festlokalen. På borden inne i lokalen ska vi sedan ha små glas med sten i och en ros och lite murgröna i dem.

  • Meddelande borttaget
Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2