Inlägg från: Vi två -07 |Visa alla inlägg
  • Vi två -07

    Göteborg med omnejd nr 6

    Här har ni mig.
    I lördags var min möhippa. Vilken underbar dag med underbara vänner. Det är skönt att ha det gjort även om jag gärna skulle göra det igen men nu känns det verkligen som att vi ska gifta oss snart. Dessutom kan jag ju nu gå och reta m2b som redan innan kände sig lite lätt svettig över sin svensexa.
    Hoppas att allt flyter på bra för er andra. Ska nu sätta mig och pilla med festprogrammet.

  • Vi två -07

    Hej allihop!
    Nu är det bara 2 veckor kvar för min del och tror ni inte att prästen går in i väggen och är sjukskriven. Vi som har haft vigselsamtal och övat och allting. Han kändes jättebra så nu håller jag tummarna att ersättaren känns lika bra. Men vi måste ju hinna träffas också.

  • Vi två -07

    Vi hinner inte träffa vår nya präst men jag har bara hört gott om honom så det blir nog bra. Men han vet ju inget om oss så det blir ju väldigt opersonligt vilket är lite synd.

    Nu är det bara 10 dagar kvar för min del. Är inne på finliret. Bröllopet är kl 14.30 och innan dess är det fullt upp. Jag sminkas 8.30!!!

    Helmina - Jag har inte heller riktigt koll på eftermiddagen men tänker att vigseln med eftersnack tar 1-1,5 timme. Med lite transport så räknar jag att vi drar igång med brudskålen vid 17-tiden. Verkar det vettigt?

  • Vi två -07

    Idag ska vi på bröllop. Jag kommer nog att vara extra medveten om alla smådetaljer nu när man själv har hållt på och planerat för fullt.
    Nu är det bara en vecka kvar tills jag blir fru! Det mesta känns färdigt. Jag ska bara kopiera upp festhäftena och vigselprogrammen samt skriva det sista om några gäster. Och sist men inte minst: Få ordning på skorna. Nu går jag runt med blöta tubsockar i de fina vita skorna för att de ska töja sig. Jag hoppas verkligen att det fungerar. Vet inte vad jag ska ta mig till annars.

  • Vi två -07

    Nu är jag fru!
    Vilken underbar dag, kan inte drömma om ett bättre bröllop, allt var perfekt. Var otroligt nervös natten innan och sov max 1 timme men när jag kom till frisören så infann sig lugnet och sen njöt jag hela dagen.

    Nu sticker vi på bröllopsresa till Paris!!!

Svar på tråden Göteborg med omnejd nr 6