• Zozo

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    GRATTIS Vickan! Fira för oss alla! Jag skalar mot dig kl 20.00, när föräldraskapet har kommit!

    FruLlan.. jag SAG dig nog! Heeej! Hur är det med dig?

  • Zozo

    Hmmm.. man skulle kanske skicka lite druvjuice till allas var FruL??? Stackarn matte ju ha abstinens??! puss pa damen!

  • Zozo

    öh kära FruL.. Nej jag SAG dig.. inte HÖRDE... Fullt sa bra hörsel har jag inte. Men ser gjorde jag (fast idag skymtas inga rosa giraffer hâr inte.. är de kanske hos Sis idag?)

    Nej baguetteland bor vi inte i längre, nu âr det surkal för hela slanten. Men.. det finns ju champagne här i krokarna med, sa vi ska nog överleva... lägenheten är stooor med fantastisk utsikt. Jag kan ga till jobb och kollegorna är fina. Jobbet är av samma typ som fôrut, dvs i turismbranschen. Jag utvecklar produkter pa Beneluxomr (i stället för frankrike).. Innebär jobbiga saker som cocktails och luncher med turistbyrachefer a annat tjafs..

    Oj da? Börjar du bli tjock? Vill du jag ska skicka över lite bantningsrecept? Jag tror jag har ngt som skulle ta enbart pa magen.. Det är ju fruktansvärt underligt vad de där extrakilona kan sätta sig pa ett o samma ställe... haha, nej tanten, det matte nog vara det underbaraste sättet att tjockna till pa?! Hahajaja! jaha, är vi säkra (blivande mammor ska alltid tilltalas i pluralform) pa att det är en Boris da? inte en Britta?

  • Zozo

    Eh FrulLan.. jag SKOJADE naturligtvis ang bantningen.. Ifall du nu inte fattade det... öoooh...

    Vickan, naja, det är ju i regel pa lunchen eller efter arbetet som det dricks cocktails.. fast man far ta igen "övertiden".. ASG!!

  • Zozo

    hmm.. jag o seriös..?? Neeej det gar inte ihop fruLan.. har du ju rätt i.. *lutar mig tillbaka i fatöljen o fortsätter snarka efter lunchen*

  • Zozo

    "Med en enkel tulipan, pa bemärkelsedan.. ja har den äran jag har den äran att gratulera..." iGEN

    Var det nagon som sag mitt fina, skanska mail igar eller.. Maste man vara inföding för att tycka den var kul??

  • Zozo

    Morning girls! Hoppas pasken varit fin. Mina fôräldrar akte just.. usch vad jobbigt det är varje gang..

  • Zozo

    Ah.; öbo ja! de räddade mig fran min 6m² lägenhet.. och sa fick jag bo uppa pa grankottevägen bland de andra galninganrna...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4