• Zozo

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    men Sis, det var inte eg det att vi var sa märkvärdiga.. jag blev bara sa iriterad pa allas super-streamline kommentarer och "hur hemskt det skulle vara om nagon gäst kom i vitt" eller "hur hemskt det skulle vara om bruden/gästen kom i svart för da hade de ju sorg"... Suck! Att folk inte kan tänka lite själva istället för att sitta fast i traditioner om att "sa har det alltid varit"

  • Zozo

    Morning Girlsen..

    Ms K.. Har du verkligen letat överallt? Mitt pass försvann under en sommar i Frankrike och danskarna ville inte släppa in mig fran Tyskland... Suck!
    Vi hittade passet flera veckor senare när en kompis städade sin bil. Det lag under mattan pa passagerarplatsen bak, där jag tydligen tappat det...

  • Zozo

    telis.. visst kan jag komma med lite tips

    Hmm.. mot Bordeaux? Hmm, ni kanske kan passera mellan slotten i Loiredalen (Château Chambord och Chenonceau tex) en liten middag i Blois eller Tours, besök pa vingardarna (mest lättare vita och rosé, även goda mousserande typ Vouvray) i trakten. Getostar finns det med om ni är förtjusta i det.
    Cognac kommer ni till (om ni inte vill inom Futuroscope vid Poitiers) innan Bordeaux.. kan ju vara läge för provsmakning...
    Bordeaux.. ja du har ju typ ALLA härliga vindistrikt: St Emilion, St Estephe, Margaux.. etc etc runtomkring..
    Biarritz med lyx och surfing ligger lite längre ner och den stora Pylatdynen ligger i barrskogsomradet där.
    Pa ena vägen skulle jag köra in i smabyarna i Dordogne/perigord (äckligt god mat).. Vi brukar köra efter hotellen Logis de France (familjehotell i olika kategorier).
    Vad gäller Paris.. tja det finns ju massor.. Maraiskvarteret är ju mysigt om man inte varit runt. Ga runt i bakgatorna runt Montmartre (alltsa inte där alla turisterna är), strosa pa Père Lachaise (ok det är en gravgard men fint och massa kändisar och intressanta gravstenar). Rodinmuséet nära svenska ambassaden är bade intressant och vackert.

  • Zozo

    Hmmm.. inlandsklimat och hög höjd.. Jobbar Anne möjligen som hisskötare pa Eiffeltornet?? Eller kanske som urverksreparatör pa Big Ben?

  • Zozo

    Tracklare till Dalai Lamas halsdukar!

    Neee, där är vâl inge varmt pa sommaren.. Suck! *fnderar vidare*

  • Zozo

    Hello flicks!

    Ahh fredag.. och skitväder här..

    Trött!! Och känner inte alls för att jobba.. suck!

  • Zozo

    Tradbebis!! Grattis omsan! Champagne! eller, naja, du kan fa lite äpplejuice istället da...

    Och vad är det för fel pa decemberbarn da! *född 15e december surar*

  • Zozo

    Omsan.. hmmm jag matte la ha varit ovanlig som decemberbarn da - jag var längst och bâst i klassen Pffft! Trams!

    Ang prata blommor o bin.. tja, det är vâl aldrig enkelt men att vänta tills flickan är 17.. näe.. Jag var 14, men hade redan fatt veta det mesta av kära vânner eller skolan.. men det är ju adrig fel att som föräldrer försäkra barnet om att man inte är arg/eller att det är normalt etc.. Litte sluddigt ja, men jag kom att tänka pa flera skrâckhistorier om vad föräldrar sagt eller inte sagt..

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4