• brud  nästa år

    Hur får vi det roligaste festhäftet??

    Kom igen nu alla! Era bästa idéer för att göra det roligaste festhäftet. Vad ska ni ha i era???

  • Svar på tråden Hur får vi det roligaste festhäftet??
  • Miss O

    Hej hopp, Jag har fått äran att vara bröllopskoordinator till ett par vänner som ska gifta sig i sommar och kollade in här för lite inspiration till just festprogram. Och nu har jag läst några sidor här i tråden och jag förstår inte grejen med tråden riktigt. Det verkar bara som att alla mailar varandra hela tiden, lägger ni aldrig upp några riktiga tips eller bilder på det ni gjort? Det är väl jättebra att maila varandra tips, men det känns ju då som om man vill ha mail från typ alla för att se om något ger något? Är inte meningen med en sådan här tråd att just slippa det kan jag tycka? Om alla lägger upp tips i text och bild så kan man ju sålla direkt liksom.

  • MariaochDaniel

    Miss O: jag antar att de gör så för att om man suttit och gjort ett festhäfte och kämpat med, vill man inte lägga ut det på nätet hur som helst. Visst kan man ge varandra tips, det saknar jag också här i tråden, men ge ut hela festhäftet förstår jag att folk inte vill.

    Så, har ni några tips att ge?

    Vi har valt att lägga in bröllopsbingo, festregler (roliga och mer allvarliga som att de gärna får skriva i gästboken) menyn, bordsplaceringen, info om herrgården vi ska vara på, våran tidslinje med händelser (då några av gästerna inte träffat en av oss). Vi har skrivit lite info om oss också på ett roligt sätt. Vi är ganska olika på vissa saker och det har vi skämtat om, jag tycker att det kan vara kul att skämta lite om sig själv =)

    Vi har också presentation av gästerna på ett roligt sätt. I inbjudan fick de svara på yrke, intresse och talang och av detta ska vi skriva roliga presentationer. Vi kommer också ha fina kärlekscitat.

    Så kom igen, ös på med tips.

  • Cissibrud

    Hej. Fått ihop en massa idéer om vad som ska stå i programmet men fattar inte hur jag ska få till en bra layout. Vilket program man ska använda. Så snälla maila mig gärna ett tips på er layout. Börjar bli för mycket att göra snart så hjälp är jag oerhört tacksam över. Hjälper gärna tillbaka med förslag på text om någon behöver. Min mail är cizzi83@hotmail.com så skicka era festprogramm är ni snälla.

  • daniiel

    Jag uppdaterar, jag kan mejlat vårat häfte om någon skulle vilja kika. Jag kan också mejla mallen som vi använde oss av, till publisher ifall någon skulle vilja ha den också. Min mejladress står i min presentation :)


  • kattanatta

    Oh ja, maila jättegärna era häften och layouts! Vi har två månader kvar till bröllopet och har helt kört fast på vad som kan passa och bli roligt för vårt internationella & sörmländska bröllop! Tack alla fina brudar 

Svar på tråden Hur får vi det roligaste festhäftet??