• Lady o Lufsen

    :-(Gnälltråden är borta...men en ny här!

    Härmed öppnar jag en ny eftersom den andra stängdes...

    Här får vi gnälla, spotta och fräsa av oss emellan bröllopsplanerandets rosa skimmer och kärlekslivets häftiga toppar!!!

    Välkommen!!!

  • Svar på tråden :-(Gnälltråden är borta...men en ny här!
  • klurifax

    discodivan
    vad är det som hänt? Hur har du det? *kramar om*

  • discodivan

    men nu kommer han krypande - det mina regler eller inget som gäller nu

  • Heleneli

    åh, måste också få gnälla...

    min mail ligger nere. Jag kommer inte ens in på inloggningssidan!! Igår fick jag smått panik eftersom den sa att jag hade fel användarnan eller lösenord, men så pratade jag med en som har samma mail och hennes sa samma sak... Men jag vill ju få kolla min jävla mail! Jag har ju alla bröllopsmail där till DJ och sånt... Den får faktiskt sluta bråka nu...

  • klurifax

    hoppas det går bra för dig, med eller utan stundande bröllop! Hittade en "pusselbit" i en annan tråd. Kompromissa inte med ditt välbefinnande!

  • lilla meghan

    Ok, det här blir ett långt gnäll.. känner att jag behöva "brinna av " lite.

    Jag är ledsen/sårad/bitter osv över att min (som jag trodde) bästa vän sa upp vänskapen med mig över en riktigt löjlig sak för två år sedan. Pga detta har jag blivit utesluten från vänkretsen. Vi var ett gäng på 5 st som har känt varandra sen skoltiden. Grunden till denna grupp var jag och min bästa vän som vi kan kalla A. Sen under årens lopp har folk tillkommit. Jag blev bra vän med L som, tillkom under gymnasietiden, nu efter att A har brutit upp med mig blivit bästa vänner! L var dessutom min brudtärna! L tycker dessutom att A har behandlat mig iilla men själv gör honom ingenting utan har nu blivit bästa vän med A! Dessutom umgås alla i vänkretsen utan att jag får vara med. Har middagar, fester osv utan att jag blir bjuden! Förstår ni vilken makt A har som får alla andra att vända mig ryggen?! Det var ju A som sa upp vänskapen med mig inte resterande i gruppen!Framförallt var inte jag som uteslöt dom!Alla deras träffar får jag veta genom L:s blogg, hon vågar inte säga det till mig....Livet är verkligen underbart!Vet inte vad jag ska göra längre...

  • Gabbies

    Vill gnälla på folk som snor texter m.m från andra utan att fråga först! Sådant gör mig arg!

  • Pretty^Woman

    Discodivan

    Jag lider med dig....jag kanske inte är så särkilt aktuell här i forumet men jag läser alltid nånstans i nått inlägg där du alltid skriver bra råd och snälla kommentarer till TS.
    Vad häder nu med din brudklänningen, förlovning/vigselringar allt planerande inför bröllopet :(.
    Men har du haft det jobbigt , så som det låter, så är det väl bäst att ni splittras innnan ni lovar varandra "tills döden skiljer oss åt".
    Kram

  • discodivan

    vill gnälla på surpuppor på bt som påstår att man ljuger bara för att man lyckats göra bättre fynd än dom

    jag vann-karln e på väg hem på mina villkor

  • Pretty^Woman

    Grattiiiss .... :)

    se till nu så att ni sitter och pratar om ALLT du är missnöjd med.
    och Lycka till i framtiden...BRÖLLOPET :)

Svar på tråden :-(Gnälltråden är borta...men en ny här!