• augustibrud8

    Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..

    Hallå alla Kalmarbrudar!
    Kan vi inte fortsätta i denna tråden?

    Svar till Cavatina: Jag har ju bokat Vickleby kyrka för vi bor där men min barndomskyrka är Förlösa Kyrka, och det är ju den jag alltid har tänkt på.
    Jag håller med dig om att jag måste lyssna till mitt hjärta så att jag inte ångrar mig sen så vi ska titta på Förlösa Kyrka efter jul. Vore ju hemskt att ångra sig och kyrkan är ju så viktig!

  • Svar på tråden Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..
  • augustibrud8

    Hej allihop!
    Var i helgen och tittade på Förlösa k:a som är mycket större än Vickleby k:a men det kändes som att 60 gäster försvinner där eftersom det bara blir tre bänkrader längst fram som fylls så nu har jag äntligen bestämt mig helt för att det blir Vickleby. Äntligen kan jag börja pyssla med inbjudningarna!
    För övrigt har mitt nya liv börjat med 40 min promenad varje morgon, viktväktar mat + 30 min på min trampmaskin varje dag.
    Har gått ner 2 kg första veckan men jag vet av erfarenhet att det brukar stanna upp sen.
    Nu närmar det sig tjejer så fortsätt kämpa!

  • Trollungen

    vikt upp?? vikt ner??? I dag syndade jag rejält efter skolan, eller det gjorde jag redan i går. Bakade dubbelsats kladdkaka och det blev lite över som jag inte kunde låta bli när jag kom hem + att jag hittade lite vaniljvisp kvar i kylskåpet. varför kan man inte bara ta sig i kragen å blunda för alla go saker.

  • Cavatina

    När vi ändå är inne på godsaker , känner ni till nåt bra/ det bästa konditoriet att beställa bröllopstårta ifrån? En snygg "vanlig tårta" i våningar med luft emellan hade vi tänkt. (Alltså helst inte en sån där ställning med våningar som ligger bredvid/nedanför varann som en skidbacke eller lagda rakt på varann som en pyramid utan tårtan ska helst vara mer som en julgran, om nån fattar vad jag svamlar om?? ) Har kanske de flesta kondis olika ställningar man kan välja mellan?

    Frågan är alltså om nån vet ett bra ställe som gör goda, fräscha tårtor och som gärna kan göras efter våra utseende-önskemål..? Nån?

    Tack på förhand!

  • Cavatina

    Tack så mycket!! Är de dyra där eller ligger de på ungefär samma pris som övriga kondis...?

  • augustibrud8

    Jag har varit på jakt efter romantiska sånger till solisten i kyrkan för vi ska ha två solister och 3 sånger. Igår hittade jag en jätte fin med Shirley Clamp: Som en vind i ditt hår. Ett litet tips för andra som kanske letar!

  • Cavatina

    Discodivan for president!

    Tack så mycket för tips o kunskap!

Svar på tråden Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..