Inlägg från: SagaTova |Visa alla inlägg
  • SagaTova

    Skillnad mellan bikinivax och brasiliansk vaxning

    Braxiliansk brukar betyda att man vaxar "all the way", en del lämnar en toffs längst fram för att de tycker att de är snyggt.

    Jag tycker inte de gör så fasligt ont, mycke värre då med alla röda prickar jag får av rakning. Gillar att vara helvaxad ibland.

  • SagaTova

    Om din hårväxt är tät så är det ju inte så svårt. Men de flesta har ganska gelst mellan stråna vilket gör att olika former är svåra att få. Men de finns frisörer som speciliserat sig på detta. Du kanske ska haka på trenden med "musperuk"

  • SagaTova

    Ja håret har en liten "buffer" funktion för att inte de ska bli så tätt, men många har så tighta jeans så de motverkas av det.

    Jag har som system att ha fredags/lördags trosor och vardags trollisar.
    Dvs jag har bara syntet när jag vill vara fin, bomull och microfiber andas men inte "syntet".

    Slipprigt tycker jag inte det blir, och visst kan de stikas när det växer ut men mycke mindre än om man rakar tycker jag.

    Jag gör det inte för hygien, jag gillar sexet bättre när vi båda är hårlösa helt enkelt!

  • SagaTova

    Jag har vaxat mig länge, och jag vet inte vad som är "normalt" när det gäller infektioner. Nog har jag haft svamp infektion, de hade jag å andra sidan innan jag började vaxa mig. Och det är inte nått som är vanligt förekommande. Har vänner som inte vaxar/rakar som har svamp ofta så det kan bero på andra saker.

  • SagaTova

    Jag har en kompis som har poblem med innåtväxande hårstrån vilket ger bölder. Men de blir så även när hon rakar sig. Vaxningen går bättre för henne i alla fall.

  • SagaTova

    Ja jag har hört många reaktioner på att jag vaxar allt. Och den mest irriterande är den om att man ju "inte vill se ut som en liten flicka".

    De är få vuxna kvinnors som ser ut som småflickor oavsett om man har vaxat hela underlivet. Och de avskyvärda antydningarna om att det handlar om att männen gillar det för att de är lite pedofiler över dem, det är bara för mycke.

    Det är helt okej att inte vilja vaxa sig, och det är långt ifrån alltid som jag gör det. Känner mig precis lika snygg med min buske, och blivande maken gillar busken också.

    Men det är variation, dessutom känns sexet lite extra när vi båda är vaxade, en skön känsla. Har inget med peddo varining att göra.

    Egentligen säger det väl mer om personerna som tänker så än den som väljer att vaxa sig.

    Att gå på salong och bli vaxad kan väl kännas utlämnande, men de är ju proffs du har att göra med.
    Sedan beror det ju hur man är som person.

    Är man jätteblyg är det säkert jobbigare än om man inte är det.

  • SagaTova

    Där vi bor finns ingen salong som gör brassevaxning så de är vackert till att göra själv. Eller rättare sagt göra på varandra! Om man inte vet hur det ska göras kan man så klart göra illa sig och börja blöda. Rätta tekniken är viktigt och att öva på benen kan vara bra.

    Vi är rätt så rutinerade vid det här laget, och fått blodsamlingar eller börjat blöda har jag aldrig gjort. Men skulle inte rekomender att göra det helt själv. Vi har ratat Andrea Brazilian wax, och använder Weex varm vax, som vi tycker funkar bäst.

    Att vi i västvärlden lägger mycke tid och enerig på vårat utsende är ju en hel företelse i sig att prata om.
    Läser just nu Bakom spegeln, en intressant bok i ämnet.

Svar på tråden Skillnad mellan bikinivax och brasiliansk vaxning