Inlägg från: pickolina |Visa alla inlägg
  • pickolina

    Svampinfektion The NEVER ending story!!!

    Shannon
    Jag har personligen aldrig anv glidmedel men tänkte nog införskaffa det.. Jag har beställt jojobaolja, som kan användas till sååå mycket, bla glidmedel... Här är några andra användningsområden:

    *Vattenfast handcreme: Skyddar dina händer i flera timmar mot vattnets uttorkande effekt.
    *Ansiktsolja för alla hudtyper: Oljan används för sig eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden, utan att kladda.
    *Torr hud: Har du mycket torr hud kan du uppleva att huden "dricker" vad den behöver av oljan. Det är viktigt att ge huden så mycket som den vill ha. Huden ges möjlighet att återuppbyggas och kan lättare binda fukt. Oljan blir mycket dryg när huden har kommit i balans. Jojobaolja förbättrar hudens barriär, motståndskraft. Vid sårig hud använd Aloe Vera Barbadensis. Olja kan hindra huden att bilda en skorpa.
    *Makeupremover: Jojobaolja på en fuktad bomullstuss tar lätt bort all makeup, även vattenfast maskara.
    *Problemhud: Försök i USA har visat att jojobaolja verkar balanserande på alla hudtyper.
    *Babyvård: Den är "tunnare" än Baby Oil. Ta gärna några droppar i badvattnet.
    *Ömma bröstvårtor: Vid amning rekommenderas Jojobaolja. Eftersom den är smaklös och helt ofarlig att förtära (i motsats till produkter som innehåller mineralolja), behöver den inte tvättas bort före amning.
    *Torrt hår och torr hårbotten.
    *Rakning: Använd oljan efter rakning.

    Å med tanke på att den är smaklös kan man även anv den vid orals*x! :D

  • pickolina

    Shannon
    Har för mig jag läst att man absolut inte ska ha TeaTree-olja i närheten av underlivet/slemhinnnorna... Så det ska du nog kolla upp innan du testar. Tror jag läste det bla på en hemsida om vestibulit. Om några vet hur man ska ta hand om ömma/sköra slemhinnor så är det ju de som lider av vestibulit.

    Jag har beställt Crearome´s jojobaolja från www.bodystore.nu Priset var 43:- för 100ml har jag för mig. Tipset har jag från början fått här på BT.. Om du väljer en naturlig olja (vegetabilisk) så se till att den är kallpressad. Om man väljer olivolja ska det dessutom vara virginolja. Dessa oljor är de enda som är rena nog att anv..

  • pickolina

    Shannon
    Det är ju jätte bra... I alla fall tills du fått ordning på dina problem. Annars blir det ju bara värre och värre...

    Glöm inte, bara kallpressad olja och om du väljer oliv så ska det vara virgin eller extra virgin... Jag har raps och oliv hemma nu. Använder dem till mycket annat oxå, som sminkborttagning osv... Men längtar till jag får jojobaoljan, som ska vara sååå bra enligt vad jag läst och hört om den.... :)

    Ja jag tror på vegetabiliska oljor framför kemiska, helt klart....

  • pickolina

    Jo, jojobaoljan ska tydligen vara bra som massageolja oxå... :) Märks det att jag e ivrig att få hem å testa?! Hahaha... ;)

  • pickolina

    Lär dröja alldeles för länge.. *s* Beställde den i natt... :D Velat ha den länge men det har inte blivit av bara, köpt en massa annat istället... :D

  • pickolina

    I´ll do that! :D
    Säg gärna till om du hittar ett bra glidmedel oxå... Kan vara bra att ha det med... Gillar att handla bra-ha produkter... :D

  • pickolina

    Det där är ju sååå individuellt och man måste testa sig fram vad som fungerar för en själv...

    Det som ger mig problem tex är: sex om jag inte är tillräckligt upphetsad, gå på toa (torkningen irriterar) bindor och sist menskoppen. Det ENDA som hjälper för mig är att smörja, smörja, smörja för att återfetta och skydda. Jag smörjer dock oftast bara vid behov, tex om det svider när jag torkar mig osv.... För mig är vitt vaselin överlägset. Har testat: intimcreme, intimgel, olivolja och jojobaolja.

    Men jag har oxå konstaterat att mitt ptoblem är torra slemhinnor som blir irriterade och ger samma symptom som svamp.

    Annars rakar jag underlivet, jag anv stringtrosor, jag äter massor av socker, jag anv bara byxor, Jag behandlar nästan aldrig med mediciner (krämer eller tabletter), jag tvättar mig därenere och jag har varit deprimerad i flera år... Så allt som silverdrake rekommenderar gör jag och det fungerar för mig... :D -Ta inte illa pp nu silverdrake, det var jätte bra råd du gav! Menade bara att det är så olika och att man får ta alla dessa råd man får från olika håll och helt enkelt testa sig fram... :)

  • pickolina

    Brud 2006
    Jag har bara hunnit anv min menskopp en gång, går å väntar på att få mens igen.. *s* Den är stor å hård och det irriterade mina slemhinnor. Vid insättning och uttagning enbart men det räckte för att problemen skulle bryta ut... Nu började jag med p-piller samma dag så det kan oxå gjort sitt. Men jag kände redan innan första p-pillret att slemhinnorna blivit irriterade av menskoppen... Så jag får väl se i framtiden hur det kommer gå. Tamponger ger som tur var inga problem så länge jag intebyter dem för ofta.. Men man kan ju ha dem inne i upp till 8h så det brukar inte vara några problem för min del.

    Det är definitivt värt att prova... Du får ju lämna tillbaka koppen om du inte är nöjd.. :)

  • pickolina

    silverdrake
    Vad bra.. :) Ja jag håller med, de är usla på att ge råd och hjälpa till faktiskt. Skamligt! Tur att det finns forum som detta.. :) Som du säger så finns det ju vissa saker som ofta är återkommande orsaker hos majoriteten av de tjejer som har problem.

    Fast min gynekolog "räddade" mig genom att tala om att jag hade torra slemhinnor och skulle smörja med vitt vaselin regelbundet för att förhindra problem.. :)

  • pickolina

    soomzy + Shannon
    Varför går ni inte till gyn och tar prover för att få svar på era frågor??? Att behandla, speciellt felbehandla ställer ju bara till med mer problem!

    Shannon
    Det du beskriver kan lika gärna vara obalans i bakteriefloran! Å då ska man behandla heeelt annorlunda.

    -Tjejer, gå till gyn!

Svar på tråden Svampinfektion The NEVER ending story!!!