• Rosien

    Tetralysal mot akne!

    Hej!

    Jag har ätit tetralysal flera gånger sen tonåren utan resultat och användt krämerna skinoren och differin som bara förvärrat mina besvär. Jag får acne även som vuxen pga att mina hormoner rubbas efter graviditeter osv. Hade testat de flesta produkter och behandlingar som aha-behandlingar osv.

    Jag blev bättre i hyn efter att jag börjat använda hudvårdsprodukter från Ekolea.se , ekolea är en hudvårdssalong i karlstad. Jag märkte resultat efter 2 månader. Rekommenderar de varmt!!

    Sen gick jag på kemisk peeling på Karlstad hudklinik, en kur på 4 ggr och avslutade med en detmaroller behandling. Poff så var mina besvär borta????. Som jag kämpat genom alla år och så blev det äntligen bra!! Var fin i min hy ett helt år ända tills jag slutade med mina minipiller. Då rubbades mina hormoner och jag fick vuxenacne igen.

    Jag gick på en dermapen behandlingför att bli bra igen men det triggade igång min acne ännu mer????.

    Fick då utskrivet tetralysal igen, suck det funkar ju inte tänkte jag... men denna gången läste jag att man inte får äta mjölkprodukter 3 timmar innan och 3 timmar efter intaget av en tablett och att man helst ska undvika mjölkprodukter så långt det går. Jag följde de råden och poff så blev jag bra igen???? Superbra!! Nu avvaktar jag ett bra tag innan jag börjar med hormonspiral eller minipiller igen för att inte rubba hormonerna just nu.

    Mina bästa råd är: ekolea hudvård för problemhy, dermaroller eller dermapen behandling efter några kemiska peelingar. Om besvär kvarstår så ät tetralysal men undvik mjölkprodukter.

    Hoppas detta hjälper någon.

    Vet hur det känns att se fläckig, flammig och finnig ut.

Svar på tråden Tetralysal mot akne!