• tvillingsjäl

    Points-systemet!

    Rökbrud:

    Kanske för att VV är hutlöst dyra?! 100 spänn i veckan för att sitta och lyssna på någon som pratar? Har du rätt motivation klarar du det själv, oavsett vilken metod du väljer!

  • tvillingsjäl

    Ja det kan jag absolut förstå.. att det inte blir billigare för er som går kursen, dom som vill använda deras nätmaterial borde ju köpa det själv! och Ellte, jag vet inte nåt om andra kurser men det finns ju andra alternativ tex viktklubben, billigare, smidigare och där kan du läsa allt om vätskor och fett osv...dessutom slipper du sitta och räkna points!

  • tvillingsjäl

    Ellte, nejdå..på viktklubben räknar inte DU några kalorier, det sköter datorn åt dig!
    Dessutom kan jag inte kalla VV för nån personlig konsulent, du ställer dig på vågen, dom antecknar din vikt, du går in i ett rum där du sitter med en massa andra människor...var är den personliga kontakten? Men som sagt..det är MIN åsikt!

    Jag vill inte kritisera eller på nåt sätt moralisera, alla är vi olika och just för mig så funkade viktklubben bättre och det är väl ändå bättre att betala 100/månad än 100/vecka ?! Jag har som sagt provat båda varianterna och jag tyckte att det var jättesmidigt att bara sätta sig vid datorn och fylla i vad jag ätit, så räknade datorn ut det år mig, jag slapp åka iväg och jag slapp ställa mig på vågen inför någon annan! Men då är ju jag en person som jobbar bäst själv oxå!

Svar på tråden Points-systemet!