Inlägg från: Gloriousgirl |Visa alla inlägg
  • Gloriousgirl

    *Ta lån trots man inte har arbete, hur ska jag göra?

    Hej,

    Jag jobbar själv på GE Money Bank (Det som förr hetter GE Capital) och har en person betalningsanmärkningar blir det avslag direkt...har man inget jobb blir det avslag direkt... Vi är rätt hårda faktiskt innan vi beviljar lån och Finax som jag sett många skriva lite om här, finns inte längre. Jag kan nästan med 100% säkerhet säga till dig _loovely_ att du kommer få avslag på lån eller krediter vart du än söker dig...Tänk dessutom på att det är dumt att försöka på flera ställen så du får fler kreditupplysningar på dig. Det väger ner ditt omdöme hos oss banker och vi kan ge avslag av den anledningen att du har för många upplysningar på dig.

    Så mitt tips är att jobba ihop pengarna, för det är ditt enda alternativ.

  • Gloriousgirl

    Jocsan: Ja, det är jag, en bland många, som beviljar lån och krediter till folk. Så min situation är inte att göra någon reklam för något, då jag måste vara opartisk när det gäller lån och krediter. Jag kan inte svara på hur andra banker och kreditinstitut behandlar sina ansökningar, men generellt gör vi alla på samma sätt. (Ansökningarna görs hos UC, och samma resultat kan däför komma på samma person, även om man söker sig till olika bolag).

    Dock vet jag att det finns företag som faktiskt lånar ut till människor utan fasta arbeten, lägre inkomster och med bidragsinkomster. Vet tyvärr inte vad de heter, men en sökning på google torde ge nåt resultat.

    Vad _loovely_ behöver pengarna till är helt ointressant för bankerna som ger osäkrade lån, så någon redovisning där behövs inte tycker jag.

    Är det så att den enda lösning man ser på ett problem är att ta en kredit eller lån, ja då ska man testa på de andra bolagen som inte har samma krav på anställning och inkomst som vi med andra har. Man ska alltid ställa frågor till bolagen så man inte få en massa oförutsedda utgifter osv. Banker har ingen rätt att säga åt dig vad du ska göra, utan de ska ge dig information så att du kan fatta dina egna beslut. Så, fundera på det, sök runt lite så tror jag nog att någon form av lösning kan ordnas. Jag förstår att ett arbete inte alltid är den snabbaste lösningen.

Svar på tråden *Ta lån trots man inte har arbete, hur ska jag göra?