Du är här Startsida / Samarbete / Cervera / Sämsta bröllopspresenterna – brudparen berättar
Bröllopspresent

Sämsta bröllopspresenterna – brudparen berättar

Publicerad den mars 6, 2015

Annonssamarbete mellan Bröllopstorget och Cervera

Det här med bröllopspresenter kan vara känsligt. Som brudpar vill man ju inte verka otacksam – men ibland får man faktiskt skratta lite åt vissa konstiga gåvor som gäster valt att ge. I Bröllopstorgets forum har medlemmarna delat med sig av udda bröllopspresenter: Vad sägs om ett bäddset för enkelsäng eller pasta med tillhörande pastasås?

Här berättar medlemmarna om sina sämsta bröllopspresenter:

 

”Vi fick två fleecefiltar med reklamtryck på, med namnet på företaget som givaren jobbar på. Givaren gav oss alltså gratis profilprodukter. Nåja, det är tanken som räknas…”

 

”Vi fick i bröllopspresent av min mans jobb ett presentkort för EN person att köra racerbil. Det fanns även ett villkor med, hela firman skulle åka iväg tillsammans och köra. Jag kan inte förstå varför min man fick sin körning i bröllopspresent när sen ska alla på firman ska med…. Och jag då? Jag vill ju också köra.”

 

”En vinkaraff, av 5 vuxna gäster. Kvittot låg kvar i påsen; 149 kronor.”

 

”Vill inte påstå att det var den sämsta men den mest oväntade; Vi fick pasta och pastasås av en kompis. Vi behövde iallafall aldrig fundera på middagen dan efter!”

 

”Vi fick en bibel…. jag vet att det kan vara kutym, men för oss är det så otroligt fel.
Dessutom fick jag sedan höra att det var en specialutgåva som gick på flera tusen. Kändes verkligen lite onödigt. Vi har båda våra biblar från konfirmationen, det räcker.”

 

”Min syster och hennes man fick en fritös i bröllopspresent. Till saken hör att de båda kämpat länge och väl för att gå ner i vikt… Behöver jag säga att den åkte in i ett skåp och har stått där sen dess?”

 

”Lakan! Ett påslakan med ett örngott och ett underlakan för en enkelsäng.
Gästen kanske trodde att jag ville sova ensam…? Ärligt talat gav jag bort det då vi har dubbelsäng och ingen plats för att spara sådant vi inte använder.”

 

”Kaffebryggare för 15 koppar – vi inte dricker inte kaffe!”

 

”Pajform från ett dyrt märke. Vi har redan 7 st”

 

”En kompis till mig fick massor med skålar och uppläggningsfat av ett ganska dyrt porslin, jättebra tänkt, men: Det passade inte alls ihop med deras ganska nyinköpta servis. Ganska klantigt av gästerna, tycker jag. De hade ju bara behövt fråga värdparet.”

 

Istället för att behöva ta emot bröllopspresenter ni inte vill ha, se till att gästerna enkelt kan ta del av er Önskelista! På Cerveras hemsida skapar ni enkelt och snabbt er egen Önskelista som ni döper till något passande. Listan blir sedan blir delningsbar med gästerna digitalt eller via valfri Cervera-butik, så att de smidigt kan ta del av era önskningar – utan risk att köpa fel servis eller dubbla antalet av något. Läs mer och skapa er Önskelista här!

 

I samarbete med Cervera